SEO-opleiding: scoor bij Google en krijg meer online bezoekers

Datum: op aanvraag
6u
Locatie: online
Prijs: €250

Word gevonden via Google en leid mensen naar je website

Je hebt de term SEO misschien al eens gehoord, of net niet en wil er meer over weten, maar wat is het en waarom is het belangrijk voor je website? Search Engine Optimalisation, dikwijls afgekort tot SEO, omvat de technieken om het verkeer naar je website of webshop te optimaliseren. Zo maak je het makkelijker voor zoekmachines zoals Google om jouw website te vinden. Zo’n zoekmachine gaat dan je website in een rangschikking plaatsen op basis van bepaalde parameters. Enkele plaatsen hoger of lager in deze beoordeling maakt een enorm verschil in het aantal bezoekers naar je website. Meer leads en sales creëren begint dus bij een goed uitgewerkte SEO-strategie!

Tijdens deze opleiding focussen we op Google. De zoekmachine gebruikt een algoritme met meer dan 200 parameters om je website te beoordelen en vervolgens te classificeren in een rangschikking. Bovendien werkt Google dat algoritme regelmatig bij waardoor de criteria wijzigen. Het is dus nodig om de juiste skills aan te leren en je frequent bij te scholen om hoog te scoren bij deze zoekmachine.

Basisopleiding SEO

Misschien zit je nu met de handen in het haar, maar geen nood. Met enkele SEO-basisregels optimaliseer je snel je online vindbaarheid en til je je merkbekendheid naar omhoog. Daarnaast ga je door actief na te denken over SEO meer relevante bezoekers naar je website leiden en bijgevolg meer leads of sales behalen. Voor onze SEO-cursus is er geen voorkennis vereist en gaan we meteen aan de slag met jouw website.

Praktisch

Tijdens de online opleiding begeleiden we je doorheen de wereld van SEO en leer je enkele handige tips en tricks die je kan toepassen in de praktijk. Concreet: voor 250 euro per persoon krijg je toegang tot 2 sessies van elk 3u. In de eerste sessie leer je de theorie en pas je deze ook actief toe door middel van oefeningen. 3 weken later volgt er een tweede sessie waar we aan de slag gaan met jouw vragen.

Programma

  • Wat is SEO en waarom is het belangrijk voor mijn website?
  • Wat zijn zoekwoorden of keywords?
  • Waarom is het zo belangrijk om de juiste zoekwoorden te gebruiken?
  • Wat is Google Keyword Planner en hoe gebruik ik het?
  • Wat is SEO-copywriting?
  • Wat is (SEO) link building en waarom is het belangrijk?

Doelgroep

Iedereen die meer wil weten over SEO en vooral wil weten hoe ze hun website efficiënt SEO-proof kunnen maken, is welkom. De opleiding is toegankelijk voor iedereen en je hebt geen voorkennis nodig.

Inschrijven

Search

Contact

Contact

Contact

Dazzle BV
Kerkstraat 106
9050 Gent

+32 9 395 45 65
info@dazzle.be

BE 0873.618.820

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en kies je favoriete onderwerpen.

>>>