Weglot geautomatiseerde vertalingen

Dazzle is de Belgische Reseller voor https://weglot.com/, een automatische vertaaltool. Weglot laat u toe uw website meertalig te maken in enkele minuten en al uw vertalingen moeiteloos te beheren, SEO geoptimaliseerd en met een verbluffende kwaliteit.

Verander niet de manier waarop uw website werkt. Weglot is compatibel met alle Content Management Systemen (WordPress, Drupal, Shopify, Squarespace, …) en webtechnologieën. Het kost slechts enkele minuten om te implementeren:

  • No-code install: voeg Weglot toe aan uw website in slechts enkele minuten. Compatibel met elk CMS en op maat gemaakte sites, Weglot is eenvoudig te installeren zonder enige technische vaardigheden of ontwikkelaarstijd.
  • Automatische content detectie: uw website content, media bestanden, content van third-party apps en dynamische content worden automatisch gedetecteerd en vertaald met Weglot.
  • Geen dubbele websites: Weglot elimineert de noodzaak voor dubbele websites en het beheren van meerdere sites. Profiteer van één website weergegeven onder taalspecifieke URL’s.
  • Snelheid: Versnel uw website vertaalproject met een eerste laag van automatische vertaling van toonaangevende providers Microsoft, DeepL, Google en Yandex.
  • Nauwkeurigheid: gebruik Weglot’s post-editing tools om menselijke bewerkingen uit te voeren op uw vertalingen in real-time, voeg uw eigen vertalers en teamgenoten toe aan uw dashboard, of bestel professionele vertalingen direct in Weglot.
  • Consistentie: definieer en voeg termen, zinsdelen, merk- en productnamen toe aan uw meertalige woordenlijst om uw vertaalproject consistent te houden. Vermijd de steeds terugkerende taak van het bewerken van dezelfde termen.
  • Controle: schakel de ‘Private Mode’ in en maak uw vertaalbewerkingen achter de schermen alvorens live te gaan. Geef de gewenste vertaalkwaliteit weer.
geautomatiseerd vertalen met Weglot

Relevante artikels

Web design software

Gezond verstand en uitstekend webdesign

Laat een gebruiker niet denken. Dat is de golden rule als het op webdesign aankomt. Maar hoe doe je dat concreet? Lees het in deze blog.
2 min

Content is king, maar waarom eigenlijk?

Het belang van content marketing blijft groeien. Maar wat maakt content nu zo belangrijk? Dazzle geeft je vijf redenen waarom content marketing een onmisbaar onderdeel is van jouw …
2 min

De 9 onderdelen van het Business Model Canvas

Een business model beschrijft de manier waarop een organisatie waarde creëert, levert en behoudt. Het Business Model Canvas kan je hierbij helpen om dit allemaal op een transparante …

Search

Contact

Contact

Contact

Dazzle BV
Kerkstraat 106
9050 Gent

+32 9 395 45 65
info@dazzle.be

BE 0873.618.820

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en kies je favoriete onderwerpen.

>>>