Website SEO check-up

Wat is het?

Een website crawler helpt jou bij het verbeteren van on-site SEO door gegevens te extraheren en te controleren op veel voorkomende SEO problemen. Nu en dan eens een SEO check van jouw website laten doen is geen overbodige luxe. Je wil namelijk niet dat problemen die een (grote) impact hebben op jouw SEO score lang ongedetecteerd blijven. Wacht dus niet tot je je SEO ranking ziet dalen, maar crawl je website op tijd. Of laat hem crawlen en doorlichten. Door Dazzle bijvoorbeeld!

Hoe werkt het?

Bij Dazzle bieden we enkele recurrente maandelijkse diensten aan op vlak van SEO. Wij weten als geen ander hoe belangrijk die SEO score is vandaag de dag. Het is een investering die op lange termijn wel heel erg kan lonen, op voorwaarde dat je weet waarmee je bezig bent.

Zo voorziet Dazzle voor jouw website(s) een grondige SEO crawling waarna wij aangepaste rapporten met belangrijke inzichten aanbieden. Zitten er broken links verstopt in jouw website? Staan je meta descriptions en title tags in orde? Staat er geen duplicate content op je site? Dit en meer gaan wij na voor jou. Onze bevindingen gieten we in een overzichtelijk rapport waarmee je meteen aan de slag kan.

Liever dat wij ook de optimalisatie van je SEO voor onze rekening nemen? Ook dit vormt geen enkel probleem. We gaan graag aan de slag met jouw website(s) en zorgen voor maandelijkse updates zodat jouw website up to date blijft!

Voordelen

 • Vind broken links: crawl een website direct en traceer serverfouten en links die niet langer werken (404’s). Exporteer de fouten en bron URL’s in bulk om te repareren, of stuur ze naar een ontwikkelaar.
 • Redirects controleren: vind tijdelijke en permanente redirects, identificeer redirect ketens en loops, of upload een lijst van URL’s om te controleren bij een site migratie.
 • Analyseer paginatitels en metagegevens: analyseer en identificeer titels en beschrijvingen die te lang of te kort zijn, ontbreken of dubbel op jouw site staan.
 • Detecteer dubbele inhoud: ontdek exact dubbele URL’s met een md5 algoritmische controle, gedeeltelijk gedupliceerde elementen zoals paginatitels, beschrijvingen of koppen en vind pagina’s met (te) weinig inhoud.
 • Extraheer gegevens met XPath: verzamel alle gegevens uit de HTML van een webpagina met CSS Path, XPath of regex. Dit kunnen sociale metatags zijn, extra koppen, prijzen, SKU’s of meer!
 • Bekijk Robots & Directives: bekijk URL’s die geblokkeerd worden door robots.txt, meta robots of X-Robots-Tag directives zoals ‘noindex’ of ‘nofollow’, maar ook canonicals en rel=”next” en rel=”prev”.
 • Genereer XML Sitemaps: maak snel (Image) XML Sitemaps, met geavanceerde configuratie over URL’s die moeten worden opgenomen, maar ook laatst gewijzigd, prioriteit en frequentie van wijziging.
 • Integreer met GA, GSC & PSI: maak verbinding met de Google Analytics, Search Console en PageSpeed Insights API’s en haal gebruikers- en prestatiegegevens op voor alle URL’s in een crawl voor meer inzicht.
 • Crawl JavaScript-websites: render webpagina’s met behulp van het geïntegreerde Chromium WRS voor het crawlen van dynamische, JavaScript-rijke websites en frameworks, zoals Angular, React en Vue.js.
 • Site-architectuur visualiseren: evalueer interne koppelingen en URL-structuur met behulp van interactieve crawl- en directory force diagrammen en boomgrafieken van sites.
 • Audits plannen: plan crawls om op gekozen intervallen uit te voeren en exporteer automatisch crawlgegevens naar elke locatie, inclusief Google Sheets. Of volledig automatiseren via opdrachtregel.
 • Vergelijk crawls en staging: volg de voortgang van SEO problemen en kansen en zie wat er is veranderd tussen crawls. Vergelijk staging met productieomgevingen met behulp van geavanceerde URL Mapping.

Voor wie?

Betrap je jezelf erop dat je eigenlijk al een hele tijd aan die SEO wil beginnen maar de tijd er niet voor hebt? Beland SEO altijd aan de onderkant van je to do lijst? Dan is het antwoord op ‘Voor wie is deze dienst interessant?’ volmondig ‘Voor jou natuurlijk!’.

SEO heeft de laatste jaren enorm aan belang toegenomen. Je online vindbaarheid is belangrijker dan ooit. Het is dan toch zonde als enkele technische of content-gerelateerde zaken mogelijke bezoekers ervan weerhouden jouw website te vinden? Fear not, Dazzle zorgt ervoor dat je weer back on the SEO-track geraakt.

Wat kost het?

Voor een maandelijkse SEO audit en optimalisatie betaal je een instapbedrag van € 490,00 en een vaste maandelijkse fee van € 149,00. In ruil hiervoor is je SEO ten allen tijde up to date, wat zorgt voor een meer dan rendabele investering.

Search Engine Optimization

Relevante artikels

2 min

De 9 onderdelen van het Business Model Canvas

Een business model beschrijft de manier waarop een organisatie waarde creëert, levert en behoudt. Het Business Model Canvas kan je hierbij helpen om dit allemaal op een transparante …
Web design software

Gezond verstand en uitstekend webdesign

Laat een gebruiker niet denken. Dat is de golden rule als het op webdesign aankomt. Maar hoe doe je dat concreet? Lees het in deze blog.
verschillende sociale media
5 min

7 tips voor goede social media posts in 2021

Hoe maak je goede social media posts? Hoe vaak moet je posten op Facebook? Wanneer post je best? En wat is goede content? Lees onze 7 tips!
Contact

Dazzle BV
Visserij 205 bus 102
9000 Gent

+32 475 60 38 94
info@dazzle.be

BE 0873.618.820

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en kies je favoriete onderwerpen.

>>>