Permalink manager

Wat is het?

Permalink Manager (Pro) is een zeer geavanceerde WordPress permalink editor die gebruikers helpt bij het beheren van de URL-adressen van alle posts, pagina’s en custom post type elementen. Dit betekent dat je diepte kan geven aan URL’s en complexe structuren kan creëren. Denk bijvoorbeeld aan https://sitename.com/en/products/product-category/productname

Hoe werkt het?

De Permalink manager plugin is snel te raadplegen en gemakkelijk in gebruik. URL’s kunnen zowel individueel als in groep worden aangepast (Bulk URI Editor) en redirects instellen was nog nooit zo simpel. Je past vlot de URL’s van je posts en categorie aan zonder dat je aan de kern van je bericht zit.

Voordelen

Het gebruik van Permalink manager heeft natuurlijk enkele duidelijke voordelen:

  • Geen 404 pagina’s meer: er wordt automatisch een redirect ingesteld op oude pagina’s zodat bezoekers meteen terechtkomen op de nieuwe, juiste pagina.
  • Compatibel met vele plugins: denk aan WooCommerce, Yoast SEO, WPML,…
  • SEO: je URL structuur is de basis van goede SEO prestaties dus als je je hier al geen zorgen over moet maken, heb je al een goed begin.
  • Custom fields: de Permalink Manager is momenteel de enige plugin waar je aangepaste velden kan toevoegen aan je permalink zonder te coderen.

Voor wie?

Aangezien goede permalinks één van de basiselementen van een goede SEO-structuur zijn, heeft iedereen baat bij de Permalink manager plugin. Zoals meestal het geval is met tools, zijn het echter de medium en grote bedrijven die het meeste rendement zullen halen uit dergelijke plugins.

Wat kost het?

De Permalink manager is enkel mogelijk bij WordPress websites. Voor een eenmalige onboarding fee van € 390,00 heb je deze plugin standaard op je website staan. Hierna betaal je maandelijks € 29,00. Je kan op Dazzle rekenen voor ondersteuning en eventuele vragen.

Permalink Manager

Relevante artikels

Web design software

Gezond verstand en uitstekend webdesign

Laat een gebruiker niet denken. Dat is de golden rule als het op webdesign aankomt. Maar hoe doe je dat concreet? Lees het in deze blog.
2 min

De 9 onderdelen van het Business Model Canvas

Een business model beschrijft de manier waarop een organisatie waarde creëert, levert en behoudt. Het Business Model Canvas kan je hierbij helpen om dit allemaal op een transparante …
4 min

De digitale aanpak van Dazzle (en wat jij daaruit kan leren)

Je digitale luik is een volwaardige bedrijfsentiteit die vraagt om een aparte aanpak en een plan dat uitlijnt waar je naartoe wil met je onlinekanaal.
Contact

Dazzle BV
Visserij 205 bus 102
9000 Gent

+32 475 60 38 94
info@dazzle.be

BE 0873.618.820

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en kies je favoriete onderwerpen.

>>>