Onze tools

Weglot geautomatiseerd vertalen

Dazzle is de Belgische Reseller van Weglot, een automatische vertaaltool die toelaat om binnen enkele minuten uw website meertalig aan te bieden. Alle content is bovendien meteen SEO geoptimaliseerd.

Permalink Manager

Permalink Manager is een zeer geavanceerde WordPress permalink editor die gebruikers helpt bij het beheren van de URL-adressen van alle posts, pagina’s en custom post type elementen.

Website SEO site check-up

Een website crawler helpt u onsite SEO te verbeteren, door gegevens te extraheren en te controleren op veelvoorkomende SEO problemen zoals broken links, serverfouten, incorrecte redirects, enz.

Landingspagina kit

Met deze toepassing kunt u aangepaste landingspagina’s bouwen, lanceren en optimaliseren voor elke campagne, zonder ontwikkelaars of technische knelpunten.

 

Marketing Automation: Sendinblue

Sendinblue is een e-mail, SMS, Facebook, Chat, CRM, en meer, alles-in-een platform om je te helpen je bedrijf te laten groeien door het opbouwen van sterkere klantrelaties.

Vtiger CRM

Deze gebruiks- en budgetvriendelijke CRM toepassing als instrument bij o.a. het identificeren en bedienen van leads, het verdelen van taken, het stroomlijnen van communicatie, klantenondersteuning, offertebeheer, enz.

Performance Reporting

We koppelen en visualiseren naadloos meerdere gegevensbronnen om zo een overzichtelijk dashboard op maat te creëren. Zo kan u alle relevante KPI’s in één oogopslag overschouwen.

Relevante artikels

3 min

5 conversie tips voor je website

Het internet is een dichtbegroeide jungle geworden. Een website hebben is lang niet genoeg om je doelpubliek online te bereiken. Met deze 5 basisprincipes uit de digitale marketing …
2 min

De ideale homepagina bouwen

De homepagina van je website is de digitale voordeur van je bedrijf. Deze moet binnen de 3 seconden de juiste indruk maken door één cruciale vraag van de …
3 min

Hoe krijg je meer klanten met remarketing?

Met slimme remarketingadvertenties haal je gericht websitebezoekers terug naar je site om hun aankoop af te ronden. Lees hoe en waarom in dit artikel.

Search

Contact

Contact

Contact

Dazzle BV
Kerkstraat 106
9050 Gent

+32 9 395 45 65
info@dazzle.be

BE 0873.618.820

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en kies je favoriete onderwerpen.

>>>