Onze tools

Weglot geautomatiseerd vertalen

Dazzle is de Belgische Reseller van Weglot, een automatische vertaaltool die toelaat om binnen enkele minuten uw website meertalig aan te bieden. Alle content is bovendien meteen SEO geoptimaliseerd.

Permalink Manager

Permalink Manager is een zeer geavanceerde WordPress permalink editor die gebruikers helpt bij het beheren van de URL-adressen van alle posts, pagina’s en custom post type elementen.

Website SEO site check-up

Een website crawler helpt u onsite SEO te verbeteren, door gegevens te extraheren en te controleren op veelvoorkomende SEO problemen zoals broken links, serverfouten, incorrecte redirects, enz.

Landingspagina kit

Met deze toepassing kunt u aangepaste landingspagina’s bouwen, lanceren en optimaliseren voor elke campagne, zonder ontwikkelaars of technische knelpunten.

 

Marketing Automation: Sendinblue

Sendinblue is een e-mail, SMS, Facebook, Chat, CRM, en meer, alles-in-een platform om je te helpen je bedrijf te laten groeien door het opbouwen van sterkere klantrelaties.

Vtiger CRM

Deze gebruiks- en budgetvriendelijke CRM toepassing als instrument bij o.a. het identificeren en bedienen van leads, het verdelen van taken, het stroomlijnen van communicatie, klantenondersteuning, offertebeheer, enz.

Performance Reporting

We koppelen en visualiseren naadloos meerdere gegevensbronnen om zo een overzichtelijk dashboard op maat te creëren. Zo kan u alle relevante KPI’s in één oogopslag overschouwen.

Relevante artikels

Wat is duplicate content?
3 min

Wat is duplicate content?

Verwijzen twee verschillende URL’s naar (bijna) dezelfde content, dan beschouwen zoekmachinerobots ze als twee aparte pagina’s met gekopieerde content. Je zou het ook plagiaat kunnen noemen. En dat …
7 min

10 tips voor een goede contentstrategie

Het is duidelijk: je doelgroep bereiken en koesteren doe je met de juiste content. Bij voorkeur heb je dan ook een plan van aanpak. Met deze 10 tips …
2 min

Hoe het bereik van je Facebook bedrijfspagina vergroten?

Facebook verandert regelmatig zijn algoritmes. Waarom? Facebook wil ervoor zorgen dat jij enkel nog maar betekenisvolle interacties met je netwerk hebt. Hoe doen ze dat? Ze laten het …
Contact

Dazzle BV
Kerkstraat 106
9050 Gent

+32 9 395 45 65
info@dazzle.be

BE 0873.618.820

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en kies je favoriete onderwerpen.

>>>