AMP/Distriweb

Ontwikkeling van een mobiele webapplicatie voor beheer van bestellingen voor dagbladhandelaars:

  • Web Development
  • Hosting & Ondersteuning
Distriweb

De klant

AMP, een bedrijf met 130 jaar ervaring als Belgisch marktleider in persdistributie ontwikkelde met Distriweb dé tool voor het dagelijkse beheer van de krantenwinkel. Distriweb vereenvoudigt de administratie van de dagbladhandelaar en publiceert het laatste nieuws uit de sector. Kortom, een efficiënt werkinstrument waar winkelpunten zoals krantenwinkels en tankstations dagelijks gebruik van maken voor de volledige opvolging van alle leesmateriaal.

Magazijn gevuld met kranten

De uitdaging?

De bestaande applicatie was niet aangepast voor mobiel gebruik met tablets, smartphones,... en er was behoefte aan de integratie van nieuwe functionaliteiten.


De applicatie wordt dagelijks door ongeveer 7000 winkelpunten gebruikt. Gebruiksgemak was essentieel om de overgang voor die 7000 winkelpunten probleemloos te laten verlopen.

Rek gevuld met artikelen
Distriweb Site

Onze oplossing

WEB DEVELOPMENT, HOSTING & ONDERSTEUNING

  • Ontwikkeling van een nieuwe, responsieve website met Drupal 7 met behoud - waar mogelijk - van het gedrag van bestaande functionaliteiten.
  • Introductie van Drupal Commerce voor het invoeren en opvolgen van bestellingen.
  • Verbetering van de performantie van de zoekmotor door een integratie met Solr met custom Solr filters om ook hier de functionaliteit van de bestaande applicatie te kunnen overnemen.