Protime

De klant

Protime is marktleider op het gebied van tijdregistratie en personeelsplanning en levert oplossingen voor Workforce Management bij een brede waaier van klanten en sectoren. Protime heeft een sterke focus op innovatie en telt meer dan 4.000 installaties in Europa. Het bedrijf heeft vestigingen in Aartselaar, Namur, Waddinxveen (NL), Frankfurt (D), Parijs (F) en Manchester (UK).

De uitdaging?

De bestaande website van Protime was verouderd en niet geschikt voor weergave op mobiele toestellen. Protime wou een nieuwe, modern ogende website die de huisstijl en waarden van Protime weerspiegelt. Gelijktijdig moest ook de informatie architectuur verbeterd worden.

De website van Protime is een belangrijke lead generator via inbound marketing. De nieuwe site moest het nog beter doen dan de bestaande. Voor de nieuwe website wou Protime de lead opvolging via Marketo in plaats van via Google Analytics laten lopen met een naadloze integratie.

Protime Website

Onze oplossing

WEB DEVELOPMENT, HOSTING & ONDERSTEUNING

  • Herwerking van de informatie architectuur  - aan de hand van digital strategy workshops - met als resultaat een prominente plaats voor de oplossingen van Protime op de homepage en in het hoofdmenu.
  • Bijsturen van het web design dat door Protime werd afgeleverd om het beter te laten aansluiten bij de mogelijkheden van het Drupal CMS.
  • Zoekmachine optimalisatie voor correcte zoekresultaten na indexatie in 6 verschillende landen.
  • Permanente ondersteuning voor het doorvoeren van Drupal upgrades en website uptime.

«Dazzle zorgde voor een vlekkeloze overgang van onze oude websites naar totaal vernieuwde webervaring onder een Drupal-CMS. Het project werd gerealiseerd binnen budget en afgesproken tijdsbestek. Maar wat we buitengewoon vonden, was het feit dat onze initiële ideeën gechallenged werden waardoor we opnieuw moesten nadenken over de structuur. Dankzij deze ‘kritische’ kijk van Dazzle overtrof het eindresultaat onze verwachtingen.»

- Karl Indigne, Marketing Director, Protime