Web Development

Met Drupal als open source content managementsysteem bouwt Dazzle performante en robuuste corporate websites op maat. Uw Drupal website groeit mee met uw behoeftes en uw bedrijf. U bent overigens in goed gezelschap, Drupal heeft zijn weg gevonden tot in het Witte Huis. Drupal? Yes, we can!

De Drupal community respecteert de hoogste standaard en staat garant voor een erg kwalitatieve code. Het resultaat? U geniet van een gebruiksvriendelijk en krachtig CMS dat u toelaat uw website zelf te beheren én te genieten van permanente updates. Onze senior Drupal developers maken uw website en webapplicaties zoals het hoort:

  • gebruiksvriendelijk voor bezoeker én webmaster
  • SEO-geoptimaliseerd en performant

Maar ook met aandacht voor uw groeipad, want als dynamische ondernemer verwacht u van uw online aanwezigheid dat die uw groei ondersteunt op een organische manier. Daarom creëert Dazzle maatwerk dat custom development zo veel mogelijk vermijdt, zodat elke update van uw pakket quasi ongemerkt aan u voorbij gaat. Techniek in functie van uw onderneming, in plaats van uw onderneming in het keurslijf van de techniek. Dat is wat Dazzle een doordachte aanpak noemt!

Web Development