Digital Strategy

Wij zijn geen strategisch bureau, maar we kennen de uitdagingen en opportuniteiten van het internet. We doen dus meer en beter dan alleen een strategie uittekenen.

We helpen u op basis van onze praktische ervaring met het bereiken van uw digitale doelstellingen per doelpubliek. Onze aanpak? No-nonsense en resultaatgericht! Of wat had u gedacht?

Het uitgangspunt is eenvoudig: we werken in overleg een digitale strategie uit en helpen u de juiste kanalen uit te kiezen en meer engagement te creëren. Kortom, we zorgen voor een ecosysteem waarin uw onderneming haar digitaal traject optimaal kan laten renderen.

We zijn geen orakel, maar een strategische partner die uw medewerkers nieuwe inzichten biedt. Dat doen we op een directe en praktische manier, zodat nieuw verworven kennis onmiddellijk kan worden toegepast.

Uiteraard past ook hier onze lange-termijnvisie en een uitstekende ROI in.

Concreet?

We werken op basis van betrokkenheid. Zo brengen we mensen samen tijdens interviews en workshop sessies met als doel een visie te vormen van de richting waarin hun bedrijf moet evolueren. Onze nadruk ligt op samenwerking en het creëren van een inbound strategie op maat van uw organisatie. We zijn uw docent, coach, kritisch oor én consultant.

Het voordeel voor u?

De know-how blijft in het bedrijf en uw medewerkers krijgen de kans een interessant parcours af te leggen.

Samenwerken zorgt ervoor dat wij uw bedrijf leren kennen, terwijl uw team gelijktijdig vertrouwd raakt met de principes en processen van digital marketing.

Digital Strategy

Praktisch

  • Definitie van uw objectieven: business, marketing en communicatie doelstellingen, companies golden circle (wie, hoe, wat), waarden, tone of voice, merkverhaal, te gebruiken kanalen, enz.
  • Digital Marketing Maturity Check.
  • Verwachtingen