WE FOCUS ON WHAT WORKS BEST FOR YOU

Wij zijn geen strategisch bureau maar we kennen de uitdagingen en opportuniteiten van het internet zeer goed. Ons advies is praktisch van aard en houdt rekening met het kostenaspect.  

ROI en Marketing Automation, een geslaagd huwelijk! Met inbound marketing, content marketing en geautomatiseerde digitale marketingcampagnes bouwt Dazzle een website die bezoekers naar zich toe zuigt.

Dazzle is een all-round digital agency. Wij bouwen niet enkel websites op uw maat, maar wij geven ook uw online marketing een extra boost dankzij onze diverse online marketing diensten.

Dazzle is een full service Digitaal en Marketing Adviesbureau dat onder meer werkt voor Ubiway, Protime, Capgemini, POM West Vlaanderen, Capricorn, Oxfam Solidariteit, Brainbridge, Internet Architects, Commissie voor Boekhoudkundige Normen (CBN), Vlaams Communicatie Assistentie Bureau voor Doven vzw (CAB).

Wij onderscheiden ons door kostbewuste projectrealisaties met een meetbare ROI. Uw online resultaten zien wij als een gedeelde verantwoordelijkheid. 

fbuifbifbwii