WE FOCUS ON WHAT WORKS BEST FOR YOU

Wij zijn geen strategisch bureau maar we kennen de uitdagingen en opportuniteiten van het internet zeer goed. Ons advies is zeer praktisch, bruikbaar en rekening houdend met het kostenaspect.  

Met Inbound Marketing bouwt Dazzle een website die dankzij relevante content de bezoekers naar zich toe zuigt. Op een dynamische manier nog wel, want elke bezoeker is anders en daar speelt u graag op in met content op maat. Zo wordt uw website even dynamisch als uw onderneming. Het resultaat: meer organisch zoekverkeer en een hogere conversie! En perfect meetbaar!

    Voor de hosting (Drupal en WordPress) heeft Dazzle een samenwerking met Openminds. Daar beschikken wij over onze eigen cloud omgeving (dus geen shared servers). Een uitbreiding van capaciteit kan in een mum van tijd. De monitoring wordt uitgevoerd door Openminds, performantierapportering aan de klanten gebeurt door Dazzle op maandelijkse basis.

    Dazzle is een full service Digitaal en Marketing Adviesbureau dat ondermeer werkt voor Ubiway, Protime, Capgemini, POM West Vlaanderen, Capricorn, Oxfam Solidariteit, Brainbridge, Internet Architects, Commissie voor Boekhoudkundige Normen (CBN), Vlaams Communicatie Assistentie Bureau voor Doven vzw (CAB).

    Wij onderscheiden ons door kostbewuste projectrealisaties met een meetbare ROI. Uw online resultaten zien wij als een gedeelde verantwoordelijkheid. 

    fbuifbifbwii