Wij zijn geen strategisch bureau, maar we kennen de uitdagingen en opportuniteiten van het internet. We doen dus meer en beter dan alleen een strategie uittekenen.

Met inbound marketing creëert Dazzle een website die dankzij slimme content de bezoekers naar zich toe zuigt. Op een dynamische manier nog wel, want elke bezoeker is anders en daar speelt u graag op in met een aanpak op maat. Zo wordt uw website even dynamisch als uw onderneming.

    Er wordt veel gezegd over User Interface en User Experience, maar Dazzle houdt het graag ‘to the point’: elke functionaliteit van uw website moet werken zoals ù dat wil en zoals uw bezoekers het verwachten.

    Met Drupal als open source content managementsysteem bouwt Dazzle performante en robuuste corporate websites op maat. Uw Drupal website groeit mee met uw behoeftes en uw bedrijf. U bent overigens in goed gezelschap, Drupal heeft zijn weg gevonden tot in het Witte Huis. Drupal? Yes, we can!

    Performante websites vragen om performante hosting. En om de juiste ondersteuning natuurlijk. Wij maken onze slogan graag waar. Daarom stopt uw project niet bij oplevering, want dat past niet in ons duurzaam denken. Dazzle gaat verder.