Our Gospel?
Deliver WOW!

Filosofie

Onze bedrijfsfilosofie is even down to earth als onze aanpak. Resultaatgericht, maar met de nodige aandacht voor een interessant parcours. We zijn een transparant bedrijf, zowel intern als extern, want dat maakt de zaken eenvoudiger. Cijfers, uitdagingen, opportuniteiten: wij delen alles mee aan alle betrokkenen.

En net zoals we voor elke klant een plan op maat hebben, - want u bent belangrijk - hebben we dat ook voor onze werknemers, omdat die even belangrijk zijn. Zo kan elk van hen meestappen in de zaak, kwestie van nóg intenser aan hetzelfde touw te trekken.

Garantie

Onze verzamelde ervaring is ongeëvenaard, onze no-nonsense attitude praktisch en onze garantie is geruststellend. Want u weet nog voor we van start gaan dat uw project succesvol wordt opgeleverd. Dat is onze garantie, met dank aan ons gezond verstand!

En ook aan ons kick-ass team natuurlijk, want dat start met een analyse van uw verwachtingen en vult die systematisch in. Met advies voor grafisch ontwerp, technische realisatie en de nodige digitale marketing. Maar vooral met een project dat over de gehele lijn aan uw behoeftes en verwachtingen voldoet.

Ervaring

Dazzle biedt u meer ervaring. Wij zijn zonder uitzondering experten in ons vak. 
Dat zeggen we niet omdat het goed klinkt, want daarvoor hebben we een te grote afkeer van bullshit. Het is een garantie, zonder meer.

Elke Dazzle medewerker heeft minstens 5 jaar ervaring en dat merkt u! 
Hebben we dan iets tegen schoolverlaters? Helemaal niet! Maar u komt ze bij Dazzle niet tegen. Want u wil kwaliteit, op elk vlak. Daarom werken we enkel met toppers in hun vakgebied.

Die maken voor u – als topper in úw vakgebied – elke keer opnieuw onze slogan waar.