Online marketingstrategie

Wij helpen je met je ‘online presence’ door je wegwijs te maken in het complexe digitale landschap, en door samen te zoeken naar oplossingen die haalbaar en werkbaar zijn.

Ook als dit betekent dat je beter af bent met een ander agency.

online marketingstrategie

Waardepropositie

Wat is je boodschap? De allereerste en belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen bij het bedenken van een nieuwe website: wie zijn je klanten en waarom zouden zijn voor jou kiezen en niet je concurrent?  In marketingtermen heet dat je waardepropositie (value proposition) bepalen. 

Digitaal marketingplan

Hoe ga je je boodschap brengen? Een digitaal marketingplan is een rapport waarin alle marketing- en commerciële inspanningen van een organisatie worden beschreven om bepaalde online doelstellingen te behalen.

Lastenboek

Wat moet er gebeuren om dit te realiseren?Beperk de kans op misverstanden voor je leverancier en verplicht jezelf om na te denken over je project. Naast het quasi uitsluiten van een projectrisico, kan een lastenboek al gauw een hoop projectbudget besparen.

Relevante artikels

verschillende sociale media
5 min

7 tips voor goede social media posts in 2021

Hoe maak je goede social media posts? Hoe vaak moet je posten op Facebook? Wanneer post je best? En wat is goede content? Lees onze 7 tips!
Seo what to do and not to do
5 min

SEO checklist: what to do and not to do

Zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization) is het vindbaar maken van je website. Het legt de focus op organische zoekresultaten, anders dan bij bijvoorbeeld SEA (Search Engine Advertising) waar je …
4 min

De digitale aanpak van Dazzle (en wat jij daaruit kan leren)

Je digitale luik is een volwaardige bedrijfsentiteit die vraagt om een aparte aanpak en een plan dat uitlijnt waar je naartoe wil met je onlinekanaal.

Zoeken

Contact

Contact

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en kies je favoriete onderwerpen.

>>>