Sociale media

Jouw boodschap op het juiste moment getoond op Facebook, LinkedIn of Instagram aan potentiële klanten. Daar zorgen onze social ads voor. Jij bereikt de doelgroep die je wil bereiken wanneer je die wil bereiken. 

Afhankelijk van de wensen en budget werken we samen met getalenteerde copywriters, storytellers, fotografen of videografen. Zo komen we tot de perfecte content om de boodschap en het verhaal van  je onderneming te verspreiden. 

Analyseren, rapporteren en bijsturen van advertenties

Zodra je Ads live staan, start de analyse en bijsturing. We houden de vinger aan de pols om optimale resultaten te garanderen. Via een live dashboard volg je de status van je campagnes gemakkelijk en transparant op. Maandelijks bespreken we de resultaten en bekijken we wat er goed gegaan is en waar verbetering nodig is. 

Mockup flat lay with smartphone and hearts and speach bubbles

Relevante artikels

Hoe werkt marketing automation
12 min

Marketing automation: wat is het en hoe werkt het?

Marketing automation is samen met CRM dé kostenefficiënte brug tussen verkoop en marketing. Lees hoe het werkt en waarom je niet zonder kan.
3 min

Hoe krijg je meer klanten met remarketing?

Met slimme remarketingadvertenties haal je gericht websitebezoekers terug naar je site om hun aankoop af te ronden. Lees hoe en waarom in dit artikel.
2 min

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een specifieke online marketing methode waarbij bedrijven hun partners, ofwel affiliates, financieel compenseren voor het genereren van leads of verkopen. Lees hier hoe dat werkt.

Zoeken

Contact

Contact

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en kies je favoriete onderwerpen.

>>>