SEO-analyse

Een grondige SEO-analyse is geen overbodige luxe meer. Mensen worden overspoeld door reclame. Om jezelf te onderscheiden en je expertise te tonen, dien je waardevolle content op maat van je klant te maken. Zo creëer je de ideale vertrouwensband. Wij stellen graag je contentplanning en -creatie mee op.

Met een gerichte SEO-strategie zorgen wij ervoor dat jouw website beter vindbaar is in zoekmachines zoals Google. Je wil toch immers gevonden worden door (potentiële) klanten zonder telkens te moeten betalen?

En hoe wij dat doen?

We starten altijd met een grondige SEO-analyse van jouw website. Hier kijken we zowel naar de technische (off site) als de on site factoren die een invloed hebben op SEO. 

Vervolgens stellen we een concreet implementatieplan voor met zowel technische als inhoudelijke opportuniteiten. 

Na een feedbacksessie gaan we concreet aan de slag en doen we de nodige technische aanpassingen op jouw website, herschrijven we de content zodat deze op maat is van jouw doelgroep en bedenken we een linkbuilding strategie om de autoriteit van jouw domein (de ranking die wordt ingenomen op zoekmachines) te verhogen.

SEO analyse: de verschillende aspecten

Relevante artikels

Seo what to do and not to do
5 min

SEO checklist: what to do and not to do

Zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization) is het vindbaar maken van je website. Het legt de focus op organische zoekresultaten, anders dan bij bijvoorbeeld SEA (Search Engine Advertising) waar je …
2 min

De ideale homepagina bouwen

De homepagina van je website is de digitale voordeur van je bedrijf. Deze moet binnen de 3 seconden de juiste indruk maken door één cruciale vraag van de …
2 min

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een specifieke online marketing methode waarbij bedrijven hun partners, ofwel affiliates, financieel compenseren voor het genereren van leads of verkopen. Lees hier hoe dat werkt.

Zoeken

Contact

Contact

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en kies je favoriete onderwerpen.

>>>