Websites

Ontwerp

Er wordt veel gezegd over User Interface en User Experience, maar Dazzle houdt het graag ‘to the point’: elke functionaliteit van uw website moet werken zoals ù dat wil en zoals uw bezoekers het verwachten.

Wij zijn er dan ook van overtuigd dat uw inbreng cruciaal is bij het opzetten van de informatiearchitectuur, clickable wireframes en grafisch ontwerp. Vandaar dat wij deze zaken opstellen door middel van interactieve workshops.

Het maken van de wireframes en het grafisch ontwerp, evenals de interactieve communicatie met de klant gebeurt op basis van Adobe Experience Design.

Ontwikkeling

Met Drupal als open source content management systeem bouwt Dazzle performante en robuuste corporate websites op maat. Uw Drupal website groeit mee met uw behoeftes en uw bedrijf. U bent overigens in goed gezelschap, Drupal heeft zijn weg gevonden tot in het Witte Huis. Drupal? Yes, we can!

De Drupal community respecteert de hoogste standaard en staat garant voor een erg kwalitatieve code. Het resultaat? U geniet van een gebruiksvriendelijk en krachtig CMS dat u toelaat uw website zelf te beheren én te genieten van permanente updates. Onze senior Drupal developers maken uw website en webapplicaties zoals het hoort:

  • Gebruiksvriendelijk voor bezoeker en webmaster

  • SEO-geoptimaliseerd en performant

Maar ook met aandacht voor uw groeipad, want als dynamische ondernemer verwacht u van uw online aanwezigheid dat die uw groei ondersteunt op een organische manier. Daarom creëert Dazzle maatwerk dat custom development zoveel mogelijk vermijdt, zodat elke update van uw pakket quasi ongemerkt aan u voorbij gaat. Techniek in functie van uw onderneming, in plaats van uw onderneming in het keurslijf van de techniek. Dat is wat Dazzle een doordachte aanpak noemt!

Naast Drupal gebruiken wij ook WordPress als CMS voor informatieve websites: dat gaat een pak sneller dan Drupal en is dan ook veel goedkoper.