Waarom Dazzle?

Dazzle is een full service Digitaal en Marketing Adviesbureau dat onder meer werkt voor Ubiway, Protime, Capgemini, POM West Vlaanderen, Capricorn, Oxfam Solidariteit, Brainbridge, Internet Architects, Commissie voor Boekhoudkundige Normen (CBN), Vlaams Communicatie Assistentie Bureau voor Doven vzw (CAB).

Wij onderscheiden ons door kostbewuste projectrealisaties met een meetbare ROI. Uw online resultaten zien wij als een gedeelde verantwoordelijkheid. 

Onze consultants

Elkeen van ons team zijn experten in hun vak. Dat is een garantie, zonder meer. Elke Dazzle medewerker heeft minstens 5 jaar ervaring en dat merkt u! 

Jonge afgestudeerden vervoegen uitzonderlijk ons team als we zeker zijn dat ze op termijn integraal deel gaan uitmaken. En die jonge wolven (of wolvinnen) houden ons ook scherp. 

Die maken voor u – als topper in uw vakgebied – elke keer opnieuw onze slogan waar.

Filosofie

Onze bedrijfsfilosofie is even down to earth als onze aanpak. We zijn transparant en eerlijk. We winden er geen doekjes om, zowel intern als extern. Een woord is een woord. Wij respecteren onze beloften en zullen ze effectief waar maken. 

Meer dan een Drupal agency

Ja, wij zijn meer dan een gewoon webbureau. Omdat we nadenken over onze business en op zoek gaan naar alternatieve oplossingen voor onze klanten. 

Qua webdevelopment is Drupal inderdaad ons belangrijkste platform. Maar daarnaast bieden ook we al meer dan 4 jaar WordPress aan met onze WordPress partner webmeister. Omdat WordPress voor eenvoudige websites stukken beter en goedkoper is. 

Dazzle was ook één van de eerste web agencies in België die Marketing Automation aanbood aan zijn klanten. Sinds einde 2015 zijn wij partner van Mautic. Sindsdien zijn buyer persona’s, customer journeys en content management dagdagelijkse kost.