Een website laten maken door Dazzle

Waarom is een website belangrijk?

Groeien als bedrijf is onmogelijk zonder een aantrekkelijke en overtuigende website:

 1. Een website is het online visitekaartje van jouw bedrijf
 2. Jouw website trekt nieuwe klanten aan en houdt jouw bestaande klanten op de hoogte.
 3. Jouw website toont jouw bezoekers direct wie je bent, wat je doet en welk probleem je oplost
 4. Dankzij je website kan je je expertise delen met je (potentiële) klanten en zo jouw image online versterken. 
 5. Je kan de voordelen en eigenschappen van je producten of diensten uitgebreid omschrijven en bovendien zijn deze 24/7 online aankoopbaar, je bent dus niet langer begrensd door openingsuren.
 6. Jouw website is dynamisch en evolueert mee met jouw onderneming, producten/diensten én natuurlijk je doelgroep.
 7. Dankzij jouw website kan je je marketing strategie uitbreiden met verschillende online marketing kanalen.
 8. De resultaten van jouw website en online marketing zijn meetbaar. Op die manier kan je je online inspanningen analyseren en optimaliseren.

Een professionele, gebruiksvriendelijke website is voor jouw onderneming dus van onschatbare waarde. Zowel om huidige als toekomstige klanten voor je onderneming te winnen. Dazzle maakt mooie, gebruiksvriendelijke websites die jouw bedrijfsdoelstellingen vertalen in meetbare resultaten.

 

Webdevelopment

Hoe pakt Dazzle dat aan?

Alles begint met een goed gesprek. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat jouw inbreng cruciaal is bij het opzetten van de informatie architectuur, wireframes, het grafisch ontwerp, de content,... Door middel van interactieve workshops komen wij precies te weten wat jij verwacht en hoe we dit kunnen verwezenlijken. 

Platform

Dazzle ontwikkelt websites en webshops in Drupal of WordPress. De keuze van het platform hangt volkomen af van jouw noden en budget. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we samen jouw wensen, noden en behoeftes en analyseren we welk platform hiervoor het meest geschikt is. Na oplevering van jouw nieuwe website bieden wij ook hosting en support aan.

Content

Wat is de boodschap die je wil brengen en welke toptaken moeten worden ingevuld? Tijdens ons kennismakingsgesprek bepalen we samen jouw value proposition en deze informatie vertalen we dan naar drie aspecten die cruciaal zijn voor jouw website:

 1. Welke content heb je nodig?
 2. Hoe gaan we die content structureren?
 3. Hoe gaan we jouw website promoten?

Usability

Wij houden ons altijd heel strikt aan het KISS principe: Keep. It. Simple. Stupid. Zorg ervoor dat de bezoekers op jouw website niet nodeloos moeten zoeken naar het antwoord op hun vraag of de oplossing voor hun probleem. Beantwoord 3 cruciale vragen binnen de 3 seconden:

 1. Wie ben je?
 2. Wat doe je?
 3. Welk probleem los je op?

Bovendien moet jouw website bruikbaar zijn op alle mogelijke schermen (desktop, tablet, smartphone, ...) en moet de grafische vormgeving overeenkomen met jouw bedrijfsimago.

Promotie

Onze nauwe samenwerking stopt niet na de lancering van jouw website. Het hebben van een website is immers niet voldoende. De wereld moet ook weten dat die website bestaat. Daarom zal het Dazzle team jou ook na de lancering nog adviseren over de online marketing strategie ter promotie van jouw website

Een nieuwe website of webshop nodig? Dan ben je bij Dazzle aan het juiste adres. Kom eens langs voor een kennismakingsgesprek en een voorstel op maat van jouw onderneming.