Back to top

WordPress is booming!

Wordpress

Dazzle biedt naast webdevelopment in Drupal ook WordPress aan. Sinds de beginjaren van WordPress is dit platform bijzonder sterk geëvolueerd. Ook meer complexe websites kunnen nu in WordPress ontwikkeld worden.

Sinds een 4-tal jaar biedt Dazzle via webmeister naast het Drupal platform ook webdevelopment aan in WordPress. De reden hiervoor is dat voor heel wat klanten Drupal een overkill is, zowel financieel als qua doorlooptijd. Als u vragen heeft over de keuze tussen Drupal en WordPress, surf dan zeker even naar: https://www.dazzle.be/nl/faq.

Drupal WordPress fight

Maar waar in de beginperiode voornamelijk eenvoudige informatieve websites werden ontwikkeld in WordPress, evolueert de vraag van de klant nu meer en meer naar complexere functionaliteiten zoals een webshop, online ledenbeheer en planningssystemen.

Een mooi voorbeeld van een complexer WordPress project is de overeenkomst die SurePress sloot met het Vlaams Compostelagenootschap voor het herwerken en uitbreiden van hun huidige website in WordPress: informatieve pagina’s, interactieve online kaarten, webshop, ledenbeheer, betalingen via Ogone en domiciliatie, evenementenbeheer, tijdschriftenbeheer, … Neem zeker een kijkje op hun huidige website om deze vereniging te leren kennen: www.compostelagenootschap.be.

Vlaams Compostelagenootschap