Back to top

Slides #DCSTL: Migrate API in Drupal 8

DrupalCamp St. Louis

Probleemloze migraties realiseren? Sinds Drupal 8 is de migratie module geïntegreerd in Drupal core. Dazzle biedt je een stappenplan om een website te upgraden naar Drupal 8.

Drupal is overal. En omdat Gent niet direct in de buurt van Saint-Louis ligt, waren ze in de Verenigde Staten op 10 & 11/9 ook in de mood voor een DrupalCamp.

Voor wie zich heeft afgevraagd waarom Sven Decabooter niet in Gent was: ook in Saint-Louis horen ze graag wat we bij Dazzle te vertellen hebben. Jawel! Vier sprekers van Dazzle op 1 weekend tijd in 2 continenten. Goed bezig noemen wij dat!

In onze reeks Dazzle deelt Drupal kennis delen we graag de slides van de sessie in Saint-Louis.

MIGRATE API IN Drupal 8 - Sven Decabooter

Probleemloze migraties realiseren?

Sinds Drupal 8 is de migratie module geïntegreerd in Drupal core. Dazzle biedt je een stappenplan om een website van Drupal 6 of Drupal 7 te upgraden naar Drupal 8.

Moet je inhoud of een configuratie migreren van een custom databron (legacy CMS, geëxporteerde bestanden – XML, CSV, ...) naar Drupal 8? Deze slides leggen je stap voor stap uit hoe je dat doet.

Als bonus krijg je behoorlijk wat uitleg over hoe je zelf migraties kan configureren en instellen. Worry-free Drupal met Dazzle!