Search Engine Marketing.

We gebruiken allemaal zoekmachines zoals Google en Bing, dus natuurlijk gaan bedrijven hierop inzetten. En dit kan op twee manieren: via SEO of SEA. Het grote verschil is dat je bij SEO gratis zoekverkeer krijgt, terwijl je bij SEA zal betalen voor de bezoekers op je website.

SEO

Met Search Engine Optimization, of zoekmachineoptimalisatie, verhoog je de organische (niet-betaalde) positie van je website in de zoekresultaten. Een grondige SEO-analyse is geen overbodige luxe meer. Mensen worden overspoeld door reclame: advertenties op je social media, billboards op straat, reclameblokken tijdens je favoriete televisieprogramma,… Om jezelf te onderscheiden en je expertise te tonen, moet je waardevolle content op maat van je klant aanbieden. Zo creëer je de ideale vertrouwensband. Dazzle stelt graag je contentplanning en -creatie mee op.

Met een gerichte SEO-strategie zorgen wij ervoor dat jouw website beter vindbaar is in zoekmachines zoals Google. Je wil toch immers gevonden worden door (potentiële) klanten zonder telkens te moeten betalen?

Als je niet goed weet waar je moet beginnen, is het laten crawlen van je website een goed begin. Een website crawler helpt jou bij het verbeteren van on-site SEO door gegevens te extraheren en te controleren op veel voorkomende SEO problemen. Nu en dan eens een SEO check van jouw website laten doen is geen overbodige luxe. Je wil namelijk niet dat problemen die een (grote) impact hebben op jouw SEO score lang ongedetecteerd blijven. Wacht dus niet tot je je SEO ranking ziet dalen, maar crawl je website op tijd. Of laat hem crawlen en doorlichten. Door Dazzle bijvoorbeeld!

Onze aanpak

We starten altijd met een diepgaande SEO audit van jouw website. Hier kijken we zowel naar de technische (off site) als de on site factoren die een invloed hebben op SEO. Zitten er broken links verstopt in jouw website? Staan je meta descriptions en title tags in orde? Staat er geen duplicate content op je site? Dit en meer gaan wij na voor jou. Onze bevindingen gieten we in een overzichtelijk rapport. Vervolgens stellen we een concreet implementatieplan voor met zowel technische als inhoudelijke opportuniteiten.

Na een feedbacksessie gaan we concreet aan de slag en doen we de nodige technische aanpassingen op jouw website, herschrijven we de content zodat deze op maat is van jouw doelgroep en bedenken we een linkbuilding strategie om de autoriteit van jouw domein (de ranking die wordt ingenomen op zoekmachines) te verhogen.

Wil je een eenmalige kijk op je SEO of een continue opvolging? Bij Dazzle ben je in beide gevallen aan het juiste adres!

SEA

Search Engine Advertising (SEA) zorgt ervoor dat je een prominente plaats krijgt op zoekmachines. Boven de organische zoekresultaten zie je op zoekmachines zoals Google namelijk nog enkele erg relevante resultaten. Dit zijn de betaalde advertenties. Je vergroot met SEA de zichtbaarheid van je product of dienst via Google Search of Display Netwerken. Stel dat je een bedrijf hebt die maaltijdboxen aanbiedt. Na grondig keyword onderzoek beslis je om te adverteren op enkele woorden, waaronder ‘maaltijdbox’. Door gebruik te maken van het pay-per-click (PPC) principe tracht je beter te scoren in Google of Bing search resultaten wanneer iemand op dit keyword zoekt.

Onze aanpak

We starten met een intakegesprek: wie ben je? Wat doe je? Wie zijn je klanten? Welk verschil maak je voor je klanten? Wat wil je bereiken met je Google Ads campagne? Vervolgens zetten we de Google Ads campagne op, analyseren we de resultaten en sturen continu bij waar nodig.

We rapporteren maandelijks over de gemaakte kosten, de gerealiseerde opbrengsten en de volgende stappen. Via een op maat gemaakt dashboard kan je bovendien zelf waar en wanneer je maar wil al je website- en advertentiedata raadplegen. Op die manier kiest Dazzle voor een transparante aanpak bij de klant.

Search engine optimization

Relevante artikels.

Analyzing marketing tools
10 min

De kracht van online tools

Tegenwoordig is er voor alles een tool te vinden die het leven van de gebruiker vergemakkelijkt. Het is haast ondenkbaar geworden om zonder externe tools aan de slag …
Social media België
3 min

How to social media in 2020

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Daarom is het belangrijk je voor te bereiden op wat komen zal. Wat hebben Instagram, Facebook, Pinterest …
2 min

De 9 onderdelen van het Business Model Canvas

Een business model beschrijft de manier waarop een organisatie waarde creëert, levert en behoudt. Het Business Model Canvas kan je hierbij helpen om dit allemaal op een transparante …

Zoeken

Contact

Nieuwsbrief

Contact

Dazzle BV
Braemstraat 127
9050 Gentbrugge

+32 475 60 38 94
info@dazzle.be

BE 0873.618.820

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en kies je favoriete onderwerpen.

>>>