Smart Building Solutions

Diensten
Website
Jaar
2021
Klant
Smart Building Solutions

“De deadlines werden goed bewaakt en we werden getriggerd om actief mee te werken aan het proces.” Marc Buyle – directeur

Wie is Smart Building Solutions?

“Smart Building Solutions maakt deel uit van de ATS groep, een bedrijf dat actief is in de industriële automatisering. Ikzelf ben al 30 jaar verbonden aan het moederbedrijf en ben sinds anderhalf jaar directeur van Smart Building Solutions.
SBS is gespecialiseerd in de integratie van HVAC-systemen: koelen, verwarmen en verluchten van gebouwen. Maar onder impuls van Luminus is onze scope breder geworden en sturen we zowat alle technische assets aan: verlichting, energie, laadpalen enz. We doen ook aan opvolging, rapportering en werken proactief in op installaties. Onze klanten zijn vooral industriële klanten en de installateurs die de installaties bouwen. Voor die laatsten bouwen wij schakelkasten en leveren we de software erachter.”

Wat was jouw uitdaging?

“Er bestond al een globale website voor de ATS groep maar de uitdaging bestond erin de verschillende units waaruit de groep bestaat, in de verf te zetten door subsites. Dazzle heeft ons geadviseerd over hoe we dat het best konden opbouwen en inhoudelijk opdelen. We hebben beroep kunnen doen op jullie specialisatie aangaande navigatie en gebruiksvriendelijkheid voor een website. We kregen ook advies over lay-out en stijl – jullie hebben onze huisstijl verder uitgewerkt. De inhoud van de website deed onze communicatie-afdeling vooral in eigen beheer.”

Wat hebben wij gedaan en wat heeft het opgeleverd?

“De website werd begin dit jaar opgeleverd. We ontwikkelen zelf software en weten dus zeer goed dat development niet altijd evident is. Maar de deadlines werden goed bewaakt en we werden getriggerd om actief mee te werken aan het proces. De website is een noodzakelijk instrument om ons eigen verhaal mee te schrijven, een historiek op te bouwen door referentieprojecten en specifieke content te verspreiden. Ik zie het als een referentieplatform om onze activiteiten kenbaar te maken zodat mensen ons gemakkelijk kunnen terugvinden. En alhoewel we onze eigen identiteit bewaken, wilden we toch ook herkenbaar blijven binnen het geheel van de ATS groep. Daarbij waren de lay-out en de kleuren belangrijk. Het blijft een waardevol gegeven dat we klanten voor onze activiteiten nu kunnen doorverwijzen naar een persoonlijke website, in plaats van op te gaan in de globale website van het moederbedrijf.”

Search

Contact

Contact

Contact

Dazzle BV
Kerkstraat 106
9050 Gent

+32 9 395 45 65
info@dazzle.be

BE 0873.618.820

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en kies je favoriete onderwerpen.

>>>