Pack International

Diensten
WordPress website
Jaar
2020
Klant
Pack International

Wat is Pack International?

Pack International is een Belgisch bedrijf dat voorziet in advies rond systemen op maat voor plaatbewerking. Met meer dan 20 jaar ervaring kan Pack International bedrijven helpen met deskundige adviezen rond investeringen in productiemiddelen voor de plaatverwerkende metaalindustrie.

Pack International werkt nauw samen met hun toonaangevende fabrikanten. Modulaire productiesystemen worden voor klanten op maat ontworpen, gebouwd en geïnstalleerd. Dankzij het grote gamma aan merken kan Pack International ervoor zorgen dat een systeem samengesteld wordt met de beste materialen van elk merk.

Wat was het probleem?

De vorige website van Pack International was hopeloos verouderd. Door het gebruik van moeilijke code was het voor de werknemers van Pack Internationaal alles behalve vanzelfsprekend om aanpassingen op hun eigen website uit te voeren. Er was dus een gebrek aan gebruiksvriendelijk aan de kant van het bedrijf zelf. Zo konden zij bijvoorbeeld niet gemakkelijk en snel nieuwe merken toevoegen, wat ervoor zorgde dat de website niet up-to-date was.

Welke rol had Dazzle?

Dazzle zette de ingewikkelde website om in een gebruiksvriendelijke WordPress website. Op deze manier kan personeel gemakkelijk zelf de website beheren, updaten en bewerken indien zij dit wensen. De volledige website kreeg een make-over zodat klanten van Pack International ook snel door de website kunnen navigeren. Momenteel zitten we in een volgende fase waarin Dazzle Pack International helpt bij de ondersteuning van hun digitale marketing.

Contact

Dazzle BV
Braemstraat 127
9050 Gentbrugge

+32 475 60 38 94
info@dazzle.be

BE 0873.618.820