Oxfam

Diensten
Bedrijfs- websites E-commerce Websites Hosting en Support
Jaar
2014
Klant
Oxfam

De organisatie

Wereldwijd leeft 1 op 3 mensen in armoede. Oxfam bundelt de kracht van mensen om daar verandering in te brengen. Hoe? Door samen met lokale partnerorganisaties te werken aan praktische en vernieuwende oplossingen die mensen de kans geven zich uit de armoede op te werken en een betere toekomst op te bouwen.

Oxfam-Solidariteit focust binnen België op ontwikkelingsprojecten en noodhulp in crisissituaties. Oxfam-Wereldwinkels en Oxfam-Magasins du monde bieden een groot assortiment producten uit de eerlijke handel aan.

Oxfam project Dazzle

De uitdaging

De opvolging van de verschillende websites van Oxfam-Solidariteit werd voor hun webmasters bemoeilijkt omwille van het feit dat ze gerealiseerd werden met verschillende technologieën. Vandaar de nood aan een uniforme administratie.

Voor de opvolging van de schenkingen wou Oxfam-Solidariteit een overzicht hebben van welke schenking via welke website was binnengekomen én de administratie rond het indienen van hun fiscale attesten vereenvoudigen.

Oxfam project Dazzle
Oxfam project Dazzle
Oxfam project Dazzle

De oplossing

Web development, hosting en support

  • Ontwikkeling van een schenkingsplatform met Drupal en de Drupal Commerce modules voor de opvolging van de schenkingen en de vereenvoudiging van de administratie errond. Alles op 1 plaats gecentraliseerd!
  • Introductie van een multisite functionaliteit die toelaat zowel het gebruikersgedeelte als het schenkingsgedeelte te delen over de verschillende websites.
  • Migratie van http://www.oxfamsol.be/http://www.oxfamtrailwalker.be/nl  en http://peacewalker.oxfamsol.be/nl naar Drupal en aansluiting op het schenkingsplatform.
Oxfam project Dazzle
Oxfam project Dazzle

Search

Contact

Contact

Contact

Dazzle BV
Kerkstraat 106
9050 Gent

+32 9 395 45 65
info@dazzle.be

BE 0873.618.820

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en kies je favoriete onderwerpen.

>>>