Opzoekingscentrum voor de Wegenbouw (OCW)

Diensten
Drupal websites
Jaar
2021
Klant
OCW

Ik zocht een agency dat blij was met mijn bestelbon, voor wie ik niet de zoveelste op de hoop was. Er moest ook voldoende expertise in huis zijn om mijn probleem op te lossen. Die combinatie heb ik bij jullie gevonden.

VICTOR MARINUS – IT-COÖRDINATOR OCW

Het verhaal van OCW

Wie is OCW?

“Onze organisatie staat bekend als BRRC (Belgian Road Research Centre) maar in het Nederlands hebben we het over OCW: Opzoekingscentrum voor de Wegenbouw. Wij hebben een speciaal statuut als collectief onderzoekscentrum voor de sector van de wegenbouw.

Onze opdracht bestaat uit drie pijlers: onderzoek naar materialen, veiligheid, mobiliteit, oppervlaktes enz, advies aan leden en stakeholders, en de organisatie van opleidingen. Onze klanten zijn voornamelijk wegen-aannemers en wegbeheerders, wat in België de gewesten, gemeentes en zgn. publiek-private samenwerkingen zijn. Een vrij uitgebreid geheel, dus.”

Victor Marinus, IT-coördinator OCW

Wat was jouw uitdaging?

“Drie jaar geleden waren we aan een digitalisatietraject begonnen en lieten we een nieuwe Drupal website maken door een grote speler op de markt. Maar op het einde van het project bleek support zeer kostelijk en eigenlijk alleen haalbaar voor zeer grote webprojecten. Het kantoor dat de website opgeleverd had, verwees ons toen door naar Dazzle.

In het eerste contact zat de klik met Luc meteen goed. Ik zocht een agency dat blij was met mijn bestelbon, voor wie ik niet de zoveelste op de hoop was. Er moest ook voldoende expertise in huis zijn om mijn probleem op te lossen. Die combinatie heb ik bij jullie gevonden.”

Wat hebben wij gedaan en wat brengt het op?

“Jullie hanteerden van in het begin een no-nonsense aanpak die wij wel konden appreciëren. De opstart was wat moeilijk, maar Dazzle heeft het spel zeer fair gespeeld. Het project liep vooral vertraging op wegens de overstap en de overdracht van het ene naar het andere kantoor. Er moesten een aantal dingen op orde gezet worden die van in begin niet correct geïmplementeerd waren.

Dazzle heeft laten zien dat ze technisch inzicht hebben en hebben alles tot op het bot uitgeplozen en rechtgezet. Waardoor de overdracht toch op een vlotte manier gelopen is. Nu zit de basis goed en is het veel makkelijker om verder te bouwen op deze versie van onze website. Die doordachte aanpak konden wij erg waarderen.”

Geleverde diensten door Dazzle

  • optimalisaties aan het design: wijzigen font sizes, opmaak menu, algemene styling
  • optimalisatie URL-structuur
  • opmaken van een custom dashboard
  • opzetten Google Analytics / Tag Manager / Search Console
  • in-house training Google Analytics

Contact

Dazzle BV
Visserij 205 bus 102
9000 Gent

+32 475 60 38 94
info@dazzle.be

BE 0873.618.820

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en kies je favoriete onderwerpen.

>>>