Healthy Hair Boss

Diensten
WordPress website, Sendinblue, Learndash
Jaar
2021
Klant
Healthy Hair Boss

Ik ben heel tevreden met het resultaat. Ook zo veel leuke complimenten op gehad.

SIL COLSON

Wat is Healthy Hair Boss?

Healthy Hair Boss is het product van Sil Colson, een curly-haired girl. Zij wil dat iedereen komaf kan maken met bad hair days. Haar missie is dan ook gezond en sterk haar voor iedereen. Zij leert vrouwen hoe ze hun beschadigde, uitgedroogde haren een boost kunnen geven terwijl ze leren hun natuurlijk haar te omarmen. Met een sterke focus op curly hair biedt Sil enkele online cursussen en persoonlijke coaching aan op haar website.

Wat was het probleem?

Sil is designer by heart en had reeds zelf het ontwerp van haar website uitgetekend. Voor de implementeren en het opzet van de website zelf zocht ze echter nog een partner. Ook had haar website een extra luik nodig waar klanten konden inloggen nadat ze een cursus aankochten.

Naast het luik website had Sil ook behoefte aan een e-mailtool om een goede e-mailmarketing flow op te stellen.

Welke rol had Dazzle?

Dazzle werd ingeschakeld om de volledige website van Healthy Hair Boss op te zetten op basis van Sil haar design. Voor de technische kant werd beroep gedaan op Dazzle, dus ook voor het afgeschermde deel van de website. Samen met een WordPress website, werd een leeromgeving met aparte logins opgezet waar cursisten de aangekochte materialen kunnen raadplegen. Hier kan elke cursist van Sil op eigen tempo alle hoofdstukken, video’s, PDF’s en meer raadplegen. Dit werd gedaan via de Learndash plugin voor WordPress.

Daarnaast hielpen we Healthy Hair Boss ook met een Sendinblue account. Hiermee kan Sil vlot e-mails aanmaken, uitsturen en uiteindelijk analyseren. Zij kreeg ook een korte training rond Sendinblue met enkele handige tips en tricks zodat zij volledig zelf aan de slag kan met deze tool.

Hoe verliep de samenwerking?

De samenwerking verliep vlot. Het is fijn dat er toch wel heel wat dingen mogelijk zijn. En dat ik met Elementor ook deels dingen kan aanpassen. Zeker een pluspunt! Rik en Dieter zijn heel sympathiek en fijn om mee samen te werken. Sendinblue begrijp ik nog niet helemaal, ondanks de vele YouTube tutorials die ik al bekeek. Daarom ben ik heel blij dat jullie gratis workshops voorzien. Echt ook weer een grote plus! – Sil

Zoeken

Contact

Nieuwsbrief

Contact

Dazzle BV
Braemstraat 127
9050 Gentbrugge

+32 475 60 38 94
info@dazzle.be

BE 0873.618.820

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en kies je favoriete onderwerpen.

>>>