Ferrobellissimo

Diensten
WordPress en Drupal websites, Digitale Marketing
Jaar
2022
Klant
Ferrobellissimo

Wat is FerroBellissimo?

FerroBellissimo is een Belgische fabrikant van handgemaakte ijzeren bedden. Het bedrijf verkoopt onder de naam Droombedden exclusieve bedden van Italiaanse makelij aan particulieren. FerroBellissimo is specialist in metalen bedden en voorziet in o.a. ijzeren bedden, hemelbedden, design bedden, matrassen, lattenbodems en bijhorende meubels. Naast een webshop beschikt FerroBellissimo ook over een toonzaal waar mensen de bedden kunnen bezichtigen.

Het voordeel van uitstek van FerroBellissimo is dat zij ijzeren bedden aanbieden die levenslang meegaan en een hoog comfort hebben. Ze gaan voor een milieuvriendelijke en duurzame slaapoptie van Italiaans design.

Wat was het probleem?

FerroBellissimo heeft een groot aanbod ijzeren bedden (en meer) dat zij in verschillende landen aanbieden. Zij hadden nood aan een e-commerce website waarop mensen gemakkelijk hun producten konden raadplegen en aankopen.

Bij de herwerking en migratie van de website enkele jaren later werd opnieuw voor Dazzle gekozen als partner. De website had toen nood aan een opfrissing. Daarnaast moest er een mogelijkheid zijn om prijsaanpassingen in één keer door te voeren. Een intuïtieve en easy-to-use backend was tevens een must.

Welke rol had Dazzle?

Dazzle verzorgde voor FerroBellissimo een nieuwe website in Drupal in 2007. Websites verouderen dus intussen zijn wij bezig met het opzetten van een nieuwe website in WordPress. Beide systemen hebben hun voor- en nadelen, maar in het geval van FerroBellissimo werd uiteindelijk gekozen voor WordPress door het gebruiksgemak. De klant kan gemakkelijk zelf producten in de backend aanpassen. In totaal werden initieel vier websites opgezet, elk met een eigen domein en in een eigen taal. Na de migratie naar WordPress zal alles ondergebracht worden in één website.

Daarnaast voorziet Dazzle ook ondersteuning op het vlak van digitale marketing voor FerroBellissimo. Door het opzetten van Google Ads zag FerroBellissimo hun verkoop aanzienlijk stijgen. Het ging zo goed dat we een case study schreven. Intussen genereert Google Ads ongeveer 50% van de online verkoop voor FerroBellissimo.

Wil jij ook je website en marketing aanpakken maar weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan zeker contact op met ons en wij helpen jouw bedrijf met haar digitale groei!

Apple computer met Droombedden website open
Contact

Dazzle BV
Braemstraat 127
9050 Gentbrugge

+32 475 60 38 94
info@dazzle.be

BE 0873.618.820