duomedia

Diensten
WordPress website
Jaar
2021
Klant
duomedia

Wat is duomedia?

duomedia is een internationaal B2B communicatiebureau gevestigd in Brussel. Het bedrijf zet zich om hoogwaardige en authentieke content te leveren aan ondernemingen zodat zij zich kunnen versterken en onderscheiden

Door hun jarenlange ervaring en duurzame samenwerkingen met klanten beschikt duomedia over een zeer brede en sectorgebonden know-how, voornamelijk toegespitst op de grafische industrie, healthcare en de verpakkingsindustrie.

Wat was het probleem?

Voor duomedia was een nieuwe website aan de orde. Zowel hun hoofdsite als hun newsroom moesten een make-over krijgen die ervoor zou zorgen dat de branding van duomedia meer werd uitgespeeld. Daarnaast had het bedrijf nood aan het herbekijken van hun positionering.

Welke rol had Dazzle?

De bestaande content werd herzien door Dazzle. Tevens deden we een oefening rond de herpositionering van het bedrijf. Zo kan duomedia beter inschatten hoe zijn hun bedrijf op de markt moeten zetten. Een nieuwe tagline werd uitgedacht om de geest van duomedia te vatten: get noticed, make impact.

Dazzle zorgde daarnaast voor een volledig nieuwe website voor duomedia en hun newsroom. Zo gingen we samen met duomedia op zoek naar een nieuwe look & feel voor hen. De website werd opgezet in WordPress en er werd gekozen om de kleuren van duomedia zeer duidelijk uit te spelen op de site. Een eenvoudige layout zorgt voor een overzichtelijke website.

Contact

Dazzle BV
Braemstraat 127
9050 Gentbrugge

+32 475 60 38 94
info@dazzle.be

BE 0873.618.820