ATS Groep

Diensten
Website
Jaar
2021
Klant
ATS Groep

“Met zijn expertise overtuigde Dazzle ons om van Drupal over te schakelen naar WordPress omdat het veel flexibeler en financieel interessanter is. Daarnaast is WordPress door de lage leercurve zeer gebruiksvriendelijk. (…) Dazzle heeft dus waargemaakt wat ze beloofd hadden.” Lies Decock

Wie is ATS Groep?

ATS Groep is een multidisciplinaire technologiegroep bestaande uit verschillende bedrijven met elk hun technische expertise. Dat zorgt ervoor dat we één aanspreekpunt vormen voor onze klanten. Onze focus ligt daarbij op elektrotechniek, mechatronica, HVAC en energieoplossingen. Daarnaast hebben we ook een branche die fungeert als groothandel in elektrisch materiaal.

Oorspronkelijk richtten we ons enkel op de industriële sector, maar door de enorme vooruitgang van het bedrijf is ons doelpubliek uitgebreid naar tertiaire en openbare sectoren. Belangrijk daarbij is om de specifieke noden en eisen van iedere doelgroep te erkennen. Door de multidisciplinaire structuur van ATS Groep, kunnen we daaraan adequaat tegemoetkomen.”

Lies Decock, Marketing Manager ATS NV

Wat was de uitdaging?

“ATS Groep kende de afgelopen jaren een aanzienlijke groei. De website daarentegen reflecteerde niet langer het nieuwe karakter van de onderneming: de inhoud, de structuur en de stijl waren gedateerd. Een vernieuwde website was dus hoognodig. Enerzijds om ons online visitekaartje up te daten en anderzijds om iedere pijler voldoende uit te lichten. Essentieel hierbij was dat de website een multisite platform zou zijn. Daardoor wordt aanpassingen maken op de moedersite gemakkelijk en kunnen we deze efficiënt doorvoeren naar dochtersites. 

Een ander aspect waarmee we rekening hielden tijdens de vernieuwing, was de toekomst van ATS Groep. We zijn gekend binnen de technische wereld, maar willen ook daarbuiten een imago opbouwen en richten ons daarvoor tot de jongere generaties. Belangrijk daarbij is een aantrekkelijke website om de online aanwezigheid te verruimen en zo jonge, enthousiaste mensen aan te trekken voor stages en jobs.”

Wat hebben wij gedaan en wat heeft het opgeleverd?

“Met zijn expertise overtuigde Dazzle ons om van Drupal over te schakelen naar WordPress omdat het veel flexibeler en financieel interessanter is. Daarnaast is WordPress door de lage leercurve zeer gebruiksvriendelijk. 

Dazzle heeft een WordPress multisite gebouwd. Dat betekent dat we één WordPress installatie hebben die een tiental websites ondersteunt. Elke website heeft zijn eigen URL en grafisch ontwerp, maar het is wel degelijk één installatie. Dat betekent ook dat gedeelde functionaliteiten maar één keer ontwikkeld moeten worden. Het opstarten van nieuwe dochtersites gaat dus bliksemsnel. Bovendien is content aanpassen ook zeer gebruiksvriendelijk. Dazzle heeft dus waargemaakt wat ze beloofd hadden.

We kozen voor Dazzle omdat het bedrijf open en eerlijk communiceerde over hoe onze website goedkoper en gebruiksvriendelijker kon. We wisten ook altijd hoe de zaken stonden. We vonden in hen een betrouwbare partner voor langere termijn. Iemand die actief meedenkt over de oplossingen voor onze vragen en waar we op kunnen terugvallen voor toekomstige projecten.”

Zoeken

Contact

Nieuwsbrief

Contact

Dazzle BV
Braemstraat 127
9050 Gentbrugge

+32 475 60 38 94
info@dazzle.be

BE 0873.618.820

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en kies je favoriete onderwerpen.

>>>