bpost – UCB – Lampiris

Diensten
Digitale Strategie Web Applicaties
Jaar
2018
Klant
Cap Gemini

bpost

In samenwerking met het Cap team offshore wordt voor Bpost een ‘Proof of concept’ gebouwd. Onderwerp van die ‘Proof of concept’ is een business portal dat met verschillende services zoals authenticatie, facturatie, trackers,… integreert. Dazzle levert de technische expertise en Agile Coach die het offshore team ondersteunt, hun werk reviewt én verbeter-acties opstelt.

Lampiris

Energieleverancier Lampiris heeft een bestaande backend solution in Java en een front-end solution in Drupal. Dazzle staat Lampiris bij als partner van Capgemini met onmiddellijke support en het overbrengen van algemene Drupal kennis naar het Lampiris team. Zo vereenvoudigen we ook de communicatie met het remote team (Capgemini India).

Daarnaast verbetert Dazzle de procedures en flow en adviseren we best practices bij het nieuwe development. We implementeren Drupal Coding standaards en werken automatisering en testen uit voor zowel bestaande als nieuwe oplossingen.

UCB

UCB heeft als farmaceuticabedrijf activiteiten in een 40-tal landen met websites ontwikkeld in verschillende technologieën door verschillende leveranciers. Er is beslist om voor de ontwikkeling van alle UCB-websites in een factory model te kiezen voor Drupal.

De analyse en consulting van dit project wordt uitgevoerd door Dazzle. We voerden – omwille van de internationale schaal – een analyse van de hosting opties uit die twee opties biedt: UCB ontwikkelt zelf een platform voor op de verschillende cloud providers of opteert voor PaaS zoals aangeboden door Acquia, Pantheon of Platform.sh.

Een analyse en evaluatie van Dazzle toont aan dat de security van de infrastructuur van de PaaS providers geen conformiteit met de security guidelines van UCB garandeert. De optie om zelf een oplossing te implementeren op Azure wordt onderzocht.

In dat kader worden ook de verschillende types websites die UCB wereldwijd ontwikkelt geanalyseerd. Dazzle vertaalt dit naar functionele requirements en een product model (Drupal distributies).

In een volgende fase plant Dazzle het opzetten van een product catalogus en de implementatie van processen van business intake tot deployment. Er zal ook een governance model worden opgezet om het verder ontwikkelen van de producten te beheren en een continue verbetering van het hele proces mogelijk te maken.

Search

Contact

Contact

Contact

Dazzle BV
Kerkstraat 106
9050 Gent

+32 9 395 45 65
info@dazzle.be

BE 0873.618.820

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en kies je favoriete onderwerpen.

>>>