Weglot geautomatiseerde vertalingen

Dazzle is de Belgische Reseller voor https://weglot.com/, een automatische vertaaltool. Weglot laat u toe uw website meertalig te maken in enkele minuten en al uw vertalingen moeiteloos te beheren, SEO geoptimaliseerd en met een verbluffende kwaliteit.

Verander niet de manier waarop uw website werkt. Weglot is compatibel met alle Content Management Systemen (WordPress, Drupal, Shopify, Squarespace, …) en webtechnologieën. Het kost slechts enkele minuten om te implementeren:

  • No-code install: voeg Weglot toe aan uw website in slechts enkele minuten. Compatibel met elk CMS en op maat gemaakte sites, Weglot is eenvoudig te installeren zonder enige technische vaardigheden of ontwikkelaarstijd.
  • Automatische content detectie: uw website content, media bestanden, content van third-party apps en dynamische content worden automatisch gedetecteerd en vertaald met Weglot.
  • Geen dubbele websites: Weglot elimineert de noodzaak voor dubbele websites en het beheren van meerdere sites. Profiteer van één website weergegeven onder taalspecifieke URL’s.
  • Snelheid: Versnel uw website vertaalproject met een eerste laag van automatische vertaling van toonaangevende providers Microsoft, DeepL, Google en Yandex.
  • Nauwkeurigheid: gebruik Weglot’s post-editing tools om menselijke bewerkingen uit te voeren op uw vertalingen in real-time, voeg uw eigen vertalers en teamgenoten toe aan uw dashboard, of bestel professionele vertalingen direct in Weglot.
  • Consistentie: definieer en voeg termen, zinsdelen, merk- en productnamen toe aan uw meertalige woordenlijst om uw vertaalproject consistent te houden. Vermijd de steeds terugkerende taak van het bewerken van dezelfde termen.
  • Controle: schakel de ‘Private Mode’ in en maak uw vertaalbewerkingen achter de schermen alvorens live te gaan. Geef de gewenste vertaalkwaliteit weer.
geautomatiseerd vertalen met Weglot

Relevante artikels

2 min

Facebook: het sociale medium voor marketing bij jongeren

Ondanks de grote kritiek blijven de meeste gebruikers trouw aan Facebook. Ook voor bedrijven blijft het dus een belangrijk medium voor communicatie. Zeker bij jongeren is het nog …
4 min

De digitale aanpak van Dazzle (en wat jij daaruit kan leren)

Je digitale luik is een volwaardige bedrijfsentiteit die vraagt om een aparte aanpak en een plan dat uitlijnt waar je naartoe wil met je onlinekanaal.
4 min

Je website SEO-proof maken

We voeden je met informatie waar je iets aan hebt, ook al verandert Google elk jaar hun geheim algoritme. Wat moet je vandaag over SEO weten om morgen …

Search

Contact

Contact

Contact

Dazzle BV
Kerkstraat 106
9050 Gent

+32 9 395 45 65
info@dazzle.be

BE 0873.618.820

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en kies je favoriete onderwerpen.

>>>