Onze tools

Weglot geautomatiseerd vertalen

Dazzle is de Belgische Reseller van Weglot, een automatische vertaaltool die toelaat om binnen enkele minuten uw website meertalig aan te bieden. Alle content is bovendien meteen SEO geoptimaliseerd.

Permalink Manager

Permalink Manager is een zeer geavanceerde WordPress permalink editor die gebruikers helpt bij het beheren van de URL-adressen van alle posts, pagina’s en custom post type elementen.

Website SEO site check-up

Een website crawler helpt u onsite SEO te verbeteren, door gegevens te extraheren en te controleren op veelvoorkomende SEO problemen zoals broken links, serverfouten, incorrecte redirects, enz.

Landingspagina kit

Met deze toepassing kunt u aangepaste landingspagina’s bouwen, lanceren en optimaliseren voor elke campagne, zonder ontwikkelaars of technische knelpunten.

 

Marketing Automation: Sendinblue

Sendinblue is een e-mail, SMS, Facebook, Chat, CRM, en meer, alles-in-een platform om je te helpen je bedrijf te laten groeien door het opbouwen van sterkere klantrelaties.

Vtiger CRM

Deze gebruiks- en budgetvriendelijke CRM toepassing als instrument bij o.a. het identificeren en bedienen van leads, het verdelen van taken, het stroomlijnen van communicatie, klantenondersteuning, offertebeheer, enz.

Performance Reporting

We koppelen en visualiseren naadloos meerdere gegevensbronnen om zo een overzichtelijk dashboard op maat te creëren. Zo kan u alle relevante KPI’s in één oogopslag overschouwen.

Relevante artikels

social-media-marketing-image-2
2 min

Socialemediamarketing: waarom en hoe begin je eraan?

Maar liefst 7,5 miljoen Belgen is actief op minstens één socialemediaplatform. Hoog tijd om aan socialemediamarketing te doen dus!
2 min

E-mailmarketing: personalisatie en marketing automation

E-mailmarketing is nog altijd heel populair onder marketeers door de lage kosten en hoge opbrengsten. Hierdoor worden klanten natuurlijk overspoeld door e-mails. Het is dan ook zeer belangrijk …
Facebook voor bedrijven
3 min

Waarom je best wel investeert in je Facebook bedrijfspagina

Facebook is big. Zelfs na de laatste drastische veranderingen aan het Facebookalgoritme van begin 2018 is het nog steeds een nuttig social media kanaal voor bedrijven. Dazzle geeft …

Search

Contact

Contact

Contact

Dazzle BV
Kerkstraat 106
9050 Gent

+32 9 395 45 65
info@dazzle.be

BE 0873.618.820

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en kies je favoriete onderwerpen.

>>>