Protime

Diensten
Business website
Jaar
2015
Klant
Protime
Protime project Dazzle

De klant

Protime is marktleider op het gebied van tijdregistratie en personeelsplanning en levert oplossingen voor Workforce Management bij een brede waaier van klanten en sectoren. Protime heeft een sterke focus op innovatie en telt meer dan 4.000 installaties in Europa. Het bedrijf heeft vestigingen in Aartselaar, Namur, Waddinxveen (NL), Frankfurt (D), Parijs (F) en Manchester (UK).

De uitdaging

De bestaande website van Protime was verouderd en niet geschikt voor weergave op mobiele toestellen. Protime wou een nieuwe, modern ogende website die de huisstijl en waarden van Protime weerspiegelt. Gelijktijdig moest ook de informatie architectuur verbeterd worden.

De website van Protime is een belangrijke lead generator via marketing automation. Voor de nieuwe website wou Protime de lead opvolging doen via Marketo in plaats van via Google Analytics. 

Protime project Dazzle
Protime project Dazzle

Onze oplossing

Web development, web design, hosting en support

  • Herwerking van de informatie architectuur  – aan de hand van digital strategy workshops – met als resultaat een prominente plaats voor de oplossingen van Protime op de homepage en in het hoofdmenu.
  • Bijsturen van het web design dat door Protime werd afgeleverd om het beter te laten aansluiten bij de mogelijkheden van het Drupal CMS.
  • Zoekmachine optimalisatie voor correcte zoekresultaten na indexatie in 6 verschillende landen.
  • Permanente ondersteuning voor het doorvoeren van Drupal upgrades en website uptime.
Protime project Dazzle

“Dazzle zorgde voor een vlekkeloze overgang van onze oude websites naar totaal vernieuwde webervaring onder een Drupal-CMS. Het project werd gerealiseerd binnen budget en afgesproken tijdsbestek. Maar wat we buitengewoon vonden, was het feit dat onze initiële ideeën uitgedaagd werden, waardoor we opnieuw moesten nadenken over de structuur. Dankzij deze kritische kijk van Dazzle overtrof het eindresultaat onze verwachtingen.”

Karl Indigne, Marketing Director, Protime
Protime project Dazzle
Contact

Dazzle BV
Kerkstraat 106
9050 Gent

+32 9 395 45 65
info@dazzle.be

BE 0873.618.820

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en kies je favoriete onderwerpen.

>>>