Je website instant vertalen met Weglot

Heb je ooit overwogen om je markt uit te breiden naar het buitenland? Dan heb je misschien al gedacht om je website te vertalen, maar vertalingen van topkwaliteit vragen veel geld en tijd. Wat als het anders kon? Een snellere manier om je hele website in een handomdraai, en toch nog steeds uitstekend, te vertalen? We stellen je Weglot voor: een tool die je toelaat om je website meertalig te maken in slechts enkele minuten, en om al je vertalingen makkelijk te beheren.

Wat zijn de voordelen van Weglot?

Weglot heeft tal van voordelen voor jou. We lijsten ze voor je op:

  • Je implementeert de tool in je website zonder te coderen.
  • De software is compatibel met ieder contentmanagementsysteem (WordPress, Drupal, WooCommerce, Shopify, Wix, Weebly, Javascript, enzovoort).
  • Na de installatie, vertaalt Weglot alle content automatisch. Deze eerste vertaling is al van goede kwaliteit.
  • De vertalingen zijn manueel bewerkbaar.
  • Je vindt alle vertalingen makkelijk terug in het dashboard. Daar kan je ze ook beheren.
  • Je hebt de keuze uit maar liefst 113 talen.
  • De software vertaalt ook de URL’s van je website. Daarbij wordt de ‘hreflang’-tag automatisch toegevoegd.
  • De vertalingen gebeuren met aandacht voor SEO, en je metadata en alt-teksten worden ook omgezet.
Select language. Learning, translate languages or audio guide co

Hoe werkt Weglot?

Weglot is uiterst gebruiksvriendelijk en levert instant vertalingen aan topkwaliteit. Na de installatie gaat de software automatisch content opsporen op je website en die vertalen. Dat doet hij door de kennis van verschillende vertaalprogramma’s te gebruiken. Zo komt Weglot tot een eerste, automatische vertaling.

Is een bepaalde vertaling volgens jou toch niet helemaal wat het moet zijn? Dan kan je de vertalingen manueel wijzigen met de visuele editor. Heb je specifieke terminologie? Met de ‘glossary’-functie leer je het programma hoe het bepaalde woorden moet vertalen, of dat het net bepaalde woorden niet moet vertalen. Je voert een regel eenmalig in, en Weglot past het aan op je hele website. Zo hoef je veelvoorkomende woorden niet telkens opnieuw te vertalen en ben je zeker dat de vertaling  overal hetzelfde is. Bovendien kan je een professionele vertaling aanvragen via Weglot zelf.

Tot slot heeft Weglot een handige functie genaamd ‘Private Mode’. Hiermee voorkom je dat je vertaalde website te bekijken is door online bezoekers. Het staat je dus toe om achter de schermen aan je vertaalde website te sleutelen. Wanneer je daarmee klaar bent, zet je de modus uit en je de vertaalde versie is zichtbaar.

Hoeveel kost Weglot via Dazzle?

Via ons geniet je van Weglots ‘Enterprise version’ met alle functionaliteiten en support voor een technische onboarding van € 950 en nadien een maandelijkse betaling van € 79. Normaal gezien kost dat pakket € 4.990 per jaar. Bovendien installeren we in jouw plaats de tool op Drupal of WordPress. Klinkt allemaal mooi, toch?

Relevante artikels

Man working on a laptop with the word translate on the computer screen
2 min

Je website instant vertalen met Weglot

Heb je ooit overwogen om je markt uit te breiden naar het buitenland? Dan heb je misschien al gedacht om je website te vertalen, maar vertalingen van topkwaliteit …
verschillende sociale media
5 min

7 tips voor goede social media posts in 2021

Hoe maak je goede social media posts? Hoe vaak moet je posten op Facebook? Wanneer post je best? En wat is goede content? Lees onze 7 tips!
Seo what to do and not to do
5 min

SEO-checklist: what to do and not to do

Zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization) is het vindbaar maken van je website. Het legt de focus op organische zoekresultaten, anders dan bij bijvoorbeeld SEA (Search Engine Advertising) waar je …
Contact

Dazzle BV
Kerkstraat 106
9050 Gent

+32 9 395 45 65
info@dazzle.be

BE 0873.618.820

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en kies je favoriete onderwerpen.

>>>