Digitale strategie.

Wij helpen je met je online presence door je onder te dompelen in het complexe digitale landschap, en door samen te zoeken naar oplossingen die haalbaar en werkbaar zijn. Dazzle helpt jou bij het vastleggen van je lange-termijnvisie, maar bekijkt ook wat er op korte termijn moet gebeuren om jouw bedrijf op de digitale kaart te zetten. We nemen jouw onderneming onder de loep en bepalen de bedrijfspositionering, stellen een marketingplan op en maken jou wegwijs in de wereld van het lastenboek.

Ook wanneer het bij een eerste kennismaking duidelijk wordt dat je beter af bent met een ander digital agency, zullen wij dit open en eerlijk delen.

Bedrijfspositionering.

De allereerste vraag die je jezelf moet stellen bij het bedenken van een nieuwe website: wie zijn je klanten en waarom zouden zijn voor jou kiezen en niet je concurrent?  Dit staat gelijk aan het bepalen van je waardepropositie

Marketingplan.

Hoe ga je je boodschap brengen? Een digitaal marketingplan is een rapport waarin alle marketing- en commerciële inspanningen van een organisatie worden beschreven om bepaalde online doelstellingen te behalen.

Lastenboek.

Beperk de kans op misverstanden voor je leverancier en verplicht jezelf om na te denken over je project. Naast het quasi uitsluiten van een projectrisico, kan een lastenboek al gauw een hoop projectbudget besparen.

Een greep uit onze dazzling klanten.

Relevante artikels.

5 min

7 tips voor goede social media posts in 2022

Hoe maak je goede social media posts? Hoe vaak moet je posten op Facebook? Wanneer post je best? En wat is goede content? Lees onze 7 tips!
5 min

SEO checklist: what to do and not to do

Zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization) is het vindbaar maken van je website. Het legt de focus op organische zoekresultaten, anders dan bij bijvoorbeeld SEA (Search Engine Advertising) waar je …
Contact

Dazzle BV
Braemstraat 127
9050 Gentbrugge

+32 475 60 38 94
info@dazzle.be

BE 0873.618.820