SEO-analyse

Een grondige SEO-analyse is geen overbodige luxe meer. Mensen worden overspoeld door reclame. Om jezelf te onderscheiden en je expertise te tonen, dien je waardevolle content op maat van je klant te maken. Zo creëer je de ideale vertrouwensband. Wij stellen graag je contentplanning en -creatie mee op.

Met een gerichte SEO-strategie zorgen wij ervoor dat jouw website beter vindbaar is in zoekmachines zoals Google. Je wil toch immers gevonden worden door (potentiële) klanten zonder telkens te moeten betalen?

En hoe wij dat doen?

We starten altijd met een grondige SEO-analyse van jouw website. Hier kijken we zowel naar de technische (off site) als de on site factoren die een invloed hebben op SEO. 

Vervolgens stellen we een concreet implementatieplan voor met zowel technische als inhoudelijke opportuniteiten. 

Na een feedbacksessie gaan we concreet aan de slag en doen we de nodige technische aanpassingen op jouw website, herschrijven we de content zodat deze op maat is van jouw doelgroep en bedenken we een linkbuilding strategie om de autoriteit van jouw domein (de ranking die wordt ingenomen op zoekmachines) te verhogen.

SEO analyse: de verschillende aspecten

Relevante artikels

Wat is duplicate content?
3 min

Wat is duplicate content?

Verwijzen twee verschillende URL’s naar (bijna) dezelfde content, dan beschouwen zoekmachinerobots ze als twee aparte pagina’s met gekopieerde content. Je zou het ook plagiaat kunnen noemen. En dat …
2 min

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een specifieke online marketing methode waarbij bedrijven hun partners, ofwel affiliates, financieel compenseren voor het genereren van leads of verkopen. Lees hier hoe dat werkt.
7 min

10 tips voor een goede contentstrategie

Het is duidelijk: je doelgroep bereiken en koesteren doe je met de juiste content. Bij voorkeur heb je dan ook een plan van aanpak. Met deze 10 tips …

Search

Contact

Contact

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en kies je favoriete onderwerpen.

>>>