Weglot geautomatiseerde vertalingen.

Wat is het?

Dazzle is de Belgische Reseller van Weglot, een automatische vertaaltool. Weglot laat toe jouw website meertalig te maken in enkele minuten en al de nodige vertalingen moeiteloos te beheren. De content is SEO geoptimaliseerd en van een verbluffende kwaliteit.

Weglot is compatibel met alle Content Management Systemen (WordPress, Drupal, Shopify, Squarespace, …) en webtechnologieën. Het kost slechts enkele minuten om te implementeren en werkt heel simpel.

Hoe werkt het?

Het installeren van de Weglot plugin op jouw website neemt slechts enkele minuten tijd in beslag. Na het activeren van de plugin en het instellen van je hoofdtaal, ben je vertrokken. Weglot vertaalt moeiteloos jouw teksten naar tientallen talen. Sluipt er toch een foutje in de vertaling? Dan ken je dit gemakkelijk manueel aanpassen. Recurrente (en ongewoonlijke) woorden zoals je merknaam kan je trouwens aan een woordenboek toevoegen zodat Weglot consistent deze woorden gaat vertalen.

Voordelen

Het gebruik van Weglot heeft een hoop interessante voordelen:

 • No-code install: je kan Weglot in enkele minuten eenvoudig installeren zonder technische kennis.Weglot is compatibel met elk CMS systeem en ook met op maat gemaakte websites.
 • Automatische content detectie: website content, media bestanden, content van third-party apps en dynamische content worden automatisch gedetecteerd en vertaald met Weglot.
 • Geen dubbele websites: Weglot elimineert de noodzaak voor dubbele websites en het beheren van meerdere sites. Profiteer van één website weergegeven onder taalspecifieke URL’s.
 • Snelheid: versnel jouw vertaalproject met een eerste laag van automatische vertaling via toonaangevende providers Microsoft, DeepL, Google en Yandex.
 • Nauwkeurigheid: gebruik de Weglot post-editing tools om menselijke bewerkingen uit te voeren op jouw vertalingen in real-time, voeg jouw eigen vertalers en teamgenoten toe aan het dashboard, of bestel professionele vertalingen direct in Weglot.
 • Consistentie: definieer en voeg termen, zinsdelen, merk- en productnamen toe aan jouw meertalige woordenlijst om het vertaalproject consistent te houden. Zo leg je een eigen woordenboek aan en bespaar je tijd.
 • Controle: schakel de ‘Private Mode’ in en maak jouw vertaalbewerkingen achter de schermen alvorens live te gaan. Geef de gewenste vertaalkwaliteit weer.
 • URL’s: een groot voordeel van Weglot is dat URL’s ook mee vertaald zullen worden. Niet enkel de content zal vertaald worden, Weglot gaat een stapje verder.

Voor wie?

Vertalingen zijn en tijdsintensief én duur project dat soms wel eens onderschat wordt. Voor een kleine website met maar twintig pagina’s zal deze tool minder interessant zijn, maar iets grotere websites zullen al snel tijd besparen door gebruik te maken van Weglot. Dankzij Weglot zeg je vaarwel tegen dure translators en heb je in enkele minuten al resultaat.

Dankzij Weglot zeg je vaarwel tegen dure translators en heb je binnen enkele minuten al resultaat. Voor de meeste van onze klanten bleek Weglot tot nu toe een rendabele oplossing. En daarin zullen we ook eerlijk zijn: wij stellen enkel het gebruik van Weglot voor als wij ervan overtuigd zijn dat deze plugin jouw bedrijf tijd en dus geld kan besparen.

Wat kost het?

Het merendeel van ons cliënteel maakt momenteel gebruik van Weglot dankzij onze interessante kwaliteit-prijs propositie. Met een instapprijs van € 950,00 en maandelijkse fee van € 99,00 haal je gewoonlijk snel rendement uit deze investering.

Voor deze prijs krijg je:

 • de beste en meest uitgebreide versie, gericht op ondernemingen;
 • 5 talen en 200 000 woorden die kunnen worden vertaald;
 • een eigen woordenboek;
 • één website die volledig vertaald wordt.
geautomatiseerd vertalen met Weglot

Relevante artikels.

4 min

De customer journey uitgelegd

Om een inzicht te krijgen in je klantenervaring is de customer journey cruciaal voor elke onderneming. Maar hoe beschrijf je die en, nog belangrijker, hoe ga je ze …
5 min

7 tips voor goede social media posts in 2022

Hoe maak je goede social media posts? Hoe vaak moet je posten op Facebook? Wanneer post je best? En wat is goede content? Lees onze 7 tips!
5 min

SEO checklist: what to do and not to do

Zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization) is het vindbaar maken van je website. Het legt de focus op organische zoekresultaten, anders dan bij bijvoorbeeld SEA (Search Engine Advertising) waar je …

Zoeken

Contact

Nieuwsbrief

Contact

Dazzle BV
Braemstraat 127
9050 Gentbrugge

+32 475 60 38 94
info@dazzle.be

BE 0873.618.820

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en kies je favoriete onderwerpen.

>>>