Permalink manager.

Wat is het?

Permalink Manager (Pro) is een zeer geavanceerde WordPress permalink editor die gebruikers helpt bij het beheren van de URL-adressen van alle posts, pagina’s en custom post type elementen. Dit betekent dat je diepte kan geven aan URL’s en complexe structuren kan creëren. Denk bijvoorbeeld aan https://sitename.com/en/products/product-category/productname

Hoe werkt het?

De Permalink manager plugin is snel te raadplegen en gemakkelijk in gebruik. URL’s kunnen zowel individueel als in groep worden aangepast (Bulk URI Editor) en redirects instellen was nog nooit zo simpel. Je past vlot de URL’s van je posts en categorie aan zonder dat je aan de kern van je bericht zit.

Voordelen

Het gebruik van Permalink manager heeft natuurlijk enkele duidelijke voordelen:

  • Geen 404 pagina’s meer: er wordt automatisch een redirect ingesteld op oude pagina’s zodat bezoekers meteen terechtkomen op de nieuwe, juiste pagina.
  • Compatibel met vele plugins: denk aan WooCommerce, Yoast SEO, WPML,…
  • SEO: je URL structuur is de basis van goede SEO prestaties dus als je je hier al geen zorgen over moet maken, heb je al een goed begin.
  • Custom fields: de Permalink Manager is momenteel de enige plugin waar je aangepaste velden kan toevoegen aan je permalink zonder te coderen.

Voor wie?

Aangezien goede permalinks één van de basiselementen van een goede SEO-structuur zijn, heeft iedereen baat bij de Permalink manager plugin. Zoals meestal het geval is met tools, zijn het echter de medium en grote bedrijven die het meeste rendement zullen halen uit dergelijke plugins.

Wat kost het?

De Permalink manager is enkel mogelijk bij WordPress websites. Voor een eenmalige onboarding fee van € 390,00 heb je deze plugin standaard op je website staan. Hierna betaal je maandelijks € 29,00. Je kan op Dazzle rekenen voor ondersteuning en eventuele vragen.

Permalink Manager

Relevante artikels.

7 min

10 tips voor een goede contentstrategie

Het is duidelijk: je doelgroep bereiken en koesteren doe je met de juiste content. Bij voorkeur heb je dan ook een plan van aanpak. Met deze 10 tips …
5 min

SEO checklist: what to do and not to do

Zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization) is het vindbaar maken van je website. Het legt de focus op organische zoekresultaten, anders dan bij bijvoorbeeld SEA (Search Engine Advertising) waar je …

Zoeken

Contact

Nieuwsbrief

Contact

Dazzle BV
Braemstraat 127
9050 Gentbrugge

+32 475 60 38 94
info@dazzle.be

BE 0873.618.820

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en kies je favoriete onderwerpen.

>>>