Performance Dashboards.

Wat is het?

We koppelen en visualiseren naadloos meerdere gegevensbronnen om zo een krachtig dynamische dashboard op maat te creëren. Dit doen we om alle relevante data te monitoren. In een workshop beginnen we met het bepalen van de KPI’s (key performance indicators) van de klant en integreren deze in het dashboard.

De meest gebruikte databronnen zijn:

 • Google Analytics
 • Google Ads
 • Google Zoek Console
 • E-commerce gegevens


Al deze gegevensbronnen en nog veel meer kunnen worden samengebracht in één rapport om de up-to-date visuele inzichten te krijgen die jij nodig hebt, wanneer je ze nodig hebt.

Hoe werkt het?

Voor het creëren van de dashboards maken we gebruik van Data Studio, een tool die ervoor zorgt dat we jouw data overzichtelijk en efficiënt kunnen visualiseren. Dit zorgt ervoor dat jij deze data vlot kan analyseren. We hebben enkele standaard boards waarin belangrijke informatie snel te raadplegen is:

 • bezoekers (aantallen, geslacht, locatie, device, per pagina, …)
 • SEO (op welke zoekwoorden wordt je gevonden, …)
 • Google Ads (clicks, CTR, conversies, budgetten per dag, …)
 • technisch (laadsnelheid website, hoe snel laden bepaalde pagina’s, …)
 • Marketing Automation (in Sendinblue zelf, openers, clickers, blacklisted, …)
 

Daarnaast is er ook een custom optie waarin we de informatie verwerken die belangrijk is voor jouw bedrijf. Dit kan een overzicht van e-commerce activiteiten zijn, bepaalde doelstellingen die je moet halen, of iets helemaal anders. Wij bepalen samen met jou wat je belangrijkste KPI’s zijn en geven deze overzichtelijk visueel weer in een op maat gemaakt dashboard.

In een maandelijks follow-up gesprek bespreken we de verkregen data met de klant en denken we samen na over hoe en waar er ruimte is voor verbetering. Zo proberen we kort op de bal te spelen en eventuele verbeteringen en problemen snel aan te pakken.

Bezoekers

SEO

Google Ads

Technisch

Marketing Automation

Custom

Voordelen

Onze op maat gemaakte dashboards hebben enkele interessante voordelen:

 • Gecombineerd overzicht: het grootste voordeel is natuurlijk dat al de data die je nodig hebt in één mooi overzicht te vinden is. Je moet niet langer verschillende tools analyseren om conclusies te trekken.
 • Op maat: we hebben enkele standaard boards maar capteren en visualiseren de data die jij nodig hebt in op maat gemaakte dashboards.
 • Up to date: je hoeft je data zelf niet in te geven of bij te werken. Je data zal steeds up to date zijn in je dashboards.
 • Filters: dankzij filters die we op voorhand installeren kan jij gemakkelijk navigeren doorheen je dashboards. Pas snel en simpel de date range aan of raadpleeg enkel data uit een bepaald land of op een specifieke landingspagina.

Voor wie?

Onze dashboards zijn zodanig gemaakt dat iedereen hier vlot informatie uit kan halen. Wil je niet eindeloos veel tijd verspillen aan het analyseren van data uit verschillende bronnen, dan kunnen onze dashboards soelaas bieden. Onze dashboards zijn zodanig aangepast dat ze leesbaar zijn voor de personen die ermee aan de slag moeten. Voor een marketeer voorzien we marketing gerelateerde data, terwijl een werknemer van de afdeling sales een aangepast overzicht rond de sales data voorgeschoteld krijgt.

Wat kost het?

Voor onze Performance Dashboards betaal je een eenmalige instapkost van € 950,00. Daarnaast is er een maandelijkse fee van € 99,00. Voor dit bedrag krijg je enkele zaken in ruil:

 • een intakegesprek waarbij we de KPI’s van jouw bedrijf opsommen;
 • jouw databronnen samengebracht in één dashboard;
 • een op maat gemaakt dashboard;
 • maandelijkse call waarbij we stilstaan bij eventuele verbeteringen en aanbevelingen.
Website Performance Reporting

Relevante artikels.

4 min

De digitale aanpak van Dazzle (en wat jij daaruit kan leren)

Je digitale luik is een volwaardige bedrijfsentiteit die vraagt om een aparte aanpak en een plan dat uitlijnt waar je naartoe wil met je onlinekanaal.
2 min

De 9 onderdelen van het Business Model Canvas

Een business model beschrijft de manier waarop een organisatie waarde creëert, levert en behoudt. Het Business Model Canvas kan je hierbij helpen om dit allemaal op een transparante …

Zoeken

Contact

Nieuwsbrief

Contact

Dazzle BV
Braemstraat 127
9050 Gentbrugge

+32 475 60 38 94
info@dazzle.be

BE 0873.618.820

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en kies je favoriete onderwerpen.

>>>