Landingspagina Kit.

Wat is het?

Landingspagina’s maken in een onbekende front- of backend omgeving kan een lastige klus zijn. Daarom hebben wij onze Landingspagina Kit ontwikkeld. Met deze oplossing kan je aangepaste landingspagina’s bouwen, lanceren en optimaliseren voor elke campagne, zonder ontwikkelaars of technische knelpunten.

Hoe werkt het?

Met de Landing Page Kit kan je landingspagina’s of complete microsites maken door domeinen en domein-URL’s toe te wijzen aan elke gepubliceerde bron binnen WordPress. En dit zonder de noodzaak van afzonderlijke WordPress-installaties of een multisite-installatie. Wij veranderen effectief een enkele WordPress installatie in een ongelimiteerde landingspagina krachtpatser.

We voorzien een reeks templates en landingspagina’s zodat jij snel en eenvoudig aan de slag kan met jouw website. Na een korte training waar we jou uitleggen hoe je aan de slag kan met de kit, ben je vertrokken voor jaren.

Voordelen

Onze Landing Page Kit is interessant omwille van twee redenen. Ten eerste zal je niet langer onnodig veel tijd steken in het ontwerpen van landingspagina’s. Tijd die je trouwens beter kan spenderen aan andere belangrijke zaken op je to do lijst. Ten tweede zorgen wij voor een goede structuur in je website door consistent te zijn met landingspagina’s. Natuurlijk zal de look en feel van jouw bedrijf verwerkt worden in de landingspagina’s maar meer dan dat kunnen bezoekers gemakkelijk navigeren tussen de verschillende pagina’s.

Bovendien worden alle landing pages gemaakt in WordPress en Elementor. Dit biedt enkele mooie voordelen:

  • Snelle ontwikkeling: je zal niet langer dagen spenderen aan een landingspagina dankzij de supersnelle ontwikkeling.
  • Graphics: alles zal er uitzien zoals jij het wil dankzij de de beste afbeeldingen.
  • Grote library: een enorme hoeveelheid beschikbare landing pages passend bij de look en feel van jouw bedrijf.
  • Easy-to-use: zowel WordPress als Elementor zijn intuïtieve, easy-to-use tools die je na even oefenen snel onder de knie hebt.

Voor wie?

Onze Landing Page Kit is eigenlijk interessant voor iedereen die momenteel nodeloos veel tijd spendeert aan het opzetten en optimaliseren van landingspagina’s. Ben je van plan je website een make over te geven? Dan helpen wij graag in het voorzien van de juiste landingspagina’s, zo hoef jij je enkel nog zorgen te maken over jouw content.

Wat kost het?

In onze landingspagina kit zit vervat:

  • de installatie van WordPress en Elementor;
  • landing page templates;
  • maximaal 50 actieve pagina’s;
  • korte (online) training.

Tegenover deze diensten staat een vaste instapprijs van € 490,00. Daarnaast betaal je een maandelijkse fee van € 79,00. Bij eventuele problemen of onduidelijkheden staat Dazzle steeds voor je klaar.

Landingspagina's maken en optimaliseren

Relevante artikels.

5 min

SEO checklist: what to do and not to do

Zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization) is het vindbaar maken van je website. Het legt de focus op organische zoekresultaten, anders dan bij bijvoorbeeld SEA (Search Engine Advertising) waar je …
4 min

De customer journey uitgelegd

Om een inzicht te krijgen in je klantenervaring is de customer journey cruciaal voor elke onderneming. Maar hoe beschrijf je die en, nog belangrijker, hoe ga je ze …
5 min

Inbound marketing: niet hetzelfde als content marketing

Inbound marketing zet de principes en gedachten van traditionele marketing op zijn kop. In de eerste plaats omdat het uitgaat van je (potentiële) klant. De focus ligt op …

Zoeken

Contact

Nieuwsbrief

Contact

Dazzle BV
Braemstraat 127
9050 Gentbrugge

+32 475 60 38 94
info@dazzle.be

BE 0873.618.820

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en kies je favoriete onderwerpen.

>>>