Onze (automation) tools.

Weglot.

Dazzle is de Belgische Reseller van Weglot, een automatische vertaaltool die toelaat om binnen enkele minuten jouw website meertalig aan te bieden. Alle content is bovendien meteen SEO geoptimaliseerd.

Permalink Manager.

Permalink Manager is een zeer geavanceerde WordPress permalink editor die gebruikers helpt bij het beheren van de URL-adressen van alle posts, pagina’s en custom post type elementen. De automatische aanpassingen zorgen voor een vlotte overgang.

Landingspage kit.

Met deze toepassing kan je aangepaste landingspagina’s bouwen, lanceren en optimaliseren voor elke campagne, zonder ontwikkelaars of technische knelpunten. Intuïtief en eenvoudig!

Sendinblue.

Sendinblue is een e-mail, SMS, Facebook, Chat, CRM, en meer, alles-in-een platform om je te helpen je bedrijf te laten groeien door het opbouwen van sterkere klantrelaties.

Vtiger.

Dit gebruiksvriendelijke CRM systeem is ideaal bij het identificeren en bedienen van leads, het verdelen van taken, klantondersteuning, offertebeheer en meer.

Performance Dashboards.

We koppelen en visualiseren naadloos meerdere gegevensbronnen om zo een overzichtelijk dashboard op maat te creëren. Dit doen we met behulp van Data Studio.

Relevante artikels

2 min

E-mailmarketing: personalisatie en marketing automation

E-mailmarketing is nog altijd heel populair onder marketeers door de lage kosten en hoge opbrengsten. Hierdoor worden klanten natuurlijk overspoeld door e-mails. Het is dan ook zeer belangrijk …
5 min

Inbound marketing: niet hetzelfde als content marketing

Inbound marketing zet de principes en gedachten van traditionele marketing op zijn kop. In de eerste plaats omdat het uitgaat van je (potentiële) klant. De focus ligt op …
2 min

Een goede e-mail schrijven doe je zo

E-mailmarketing is nog altijd heel populair door de lage kosten en hoge opbrengsten. Het is daarom een succesvol en winstgevend onderdeel van elke weldoordachte online marketing strategie. Maar …

Zoeken

Contact

Nieuwsbrief

Contact

Dazzle BV
Braemstraat 127
9050 Gentbrugge

+32 475 60 38 94
info@dazzle.be

BE 0873.618.820

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en kies je favoriete onderwerpen.

>>>